Industry

Δείτε πρώτοι τις «Μαριονέτες» παρέα με τους συντελεστές

στα 10

Μια νουάρ Αθήνα κι ένα λαμπερό καστ: Δείτε πρώτοι τις «Μαριονέτες» του Παντελή Καλατζή στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, μαζί με τον σκηνοθέτη και τους πρωταγωνιστές.

Flix Team
Δείτε πρώτοι τις «Μαριονέτες» παρέα με τους συντελεστές

O Φίλιππος είναι δημοσιογράφος που ζει απομονωμένος σε κάποιο χωριό της Ελλάδας τα τελευταία έξι χρόνια. Η άγρια δολοφονία του αδελφικού φίλου και πρώην συνεργάτη του, Στέργιου, ανατρέπει τη ζωή του, ενώ την ίδια στιγμή ο ίδιος γίνεται ο επόμενος στόχος. Ψάχνοντας απαντήσεις επιστρέφει στην Αθήνα, όπου κατά περίεργο τρόπο πολλοί τον βοηθούν στην αναζήτησή του. Είναι όμως τα στοιχεία που συλλέγει πραγματικά ή μια καλοστημένη παγίδα; Σύντομα ανακαλύπτει πως ο θάνατος του φίλου του συνδέεται με μια κοινή δημοσιογραφική τους έρευνα από το παρελθόν. Θα βρει τη Νικολέτα, μια νεαρή ζωγράφο και κοπέλα του Στέργιου, που του δίνει νέα δεδομένα για την υπόθεση και μαζί αναζητούν τη λύση του μυστηρίου. Το κουβάρι της υπόθεσης αρχίζει να ξετυλίγεται με τη βοήθεια της Λίας, μιας άγνωστης γυναίκας, που δίνει στοn Φίλιππο μια σημαντική πληροφορία. Η απόφαση είναι πλέον δική τους. Αντιμέτωποι με ένα καλά κρυμμένο μυστικό, θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα φύγουν μακριά ή αν θα γίνουν «Μαριονέτες» στα χέρια ενός πανίσχυρου συστήματος.

Μαριονέτες 607

Δείτε ακόμη: «Το σύστημα από μέσα το χτυπάς». Γεωργούλης - Σκιαδαρέσης σε αποκλειστικό clip από τις «Μαριονέτες»

Αυτή είναι η επίσημη υπόθεση της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του Παντελή Καλατζή με τίτλο «Μαριονέτες», που μετά την επίσημη πρεμιέρα της στις Νύχτες Πρεμιέρας, θα βγει στις αίθουσες στις 29 Οκτωβρίου από την Audio Visual. Πρωταγωνιστής της ταινίας ο Αλέξης Γεωργούλης και γύρω του τον κλοιό σχηματίζουν οι Γιώργος Κιμούλης, Γιούλικα Σκαφιδά, Ακης Σακελλαρίου, Γιώργος Χρανιώτης, Ναταλία Δραγούμη, Τάσος Νούσιας, Κλέλια Ρένεση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μάνος Βακούσης. Το σενάριο είναι των Αλέξη Γεωργούλη, Λάζαρου Μπαλαούρα και Παντελή Καλατζή, ενώ τη μουσική υπογράφει ο Γιώργος Αλκαίος.

Μαριονέτες 607

Δείτε ακόμη: «Μπορείς να αντέξεις την αλήθεια;» Teaser trailer για τις «Μαριονέτες» του Παντελή Καλατζή

«Δούλεψα πάρα πολύ πάνω στη χρωματική παλέτα της ταινίας,» εξηγεί ο Καλατζής, «ώστε ο θεατής να δει όντως τη σκοτεινή πλευρά της Αθήνας, σε μια ταινία που ήθελα να είναι γρήγορη, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στην αφήγηση της. Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Το βασικό μας μέλημα ήταν να επιλέξουμε τα άγνωστα για το θεατή σημεία της πόλης, αυτά που δεν έχει δει έως τώρα. Αυτή η προσπάθεια κράτησε σχεδόν έναν χρόνο. Ολη η ομάδα δούλεψε για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, που ήταν η δημιουργία μιας άγνωστης και σκοτεινής Αθήνας, κάτι που ταιριάζει στη συνολική ατμόσφαιρα της ταινίας.»

Μαριονέτες 607

Το Flix και η Audio Visual σάς προσκαλούν να δείτε τις «Μαριονέτες» πρώτοι, όχι απλώς σε avant premiere, αλλά στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, όπου θα βρίσκονται και όλοι οι συντελεστές, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστές. Για να διεκδικήσετε μία διπλή πρόσκληση για την επίσημη πρεμιέρα, που θα γίνει τη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, στις 20.30, στα Ster Cinemas Escape Center Iλιον, μπείτε στη σελίδα του Flix στο facebook, κάντε like, share ή αφήστε το σχόλιό σας στο post και μπείτε στην κλήρωση. Ο διαγωνισμό διαρκεί μέχρι και την Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με direct message.

Η ταινία του Παντελή Καλατζή, «Μαριονέτες», βγαίνει στις αίθουσες την Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, από την Audio Visual. Διαβάστε και δείτε περισσότερα εδώ.


μαριονέτες poster 607