Buzz

Η Μαργκο Ρόμπι δεν θα αναλάβει την παραγωγή της βιογραφικής ταινίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

στα 10

Μετά την κυκλοφορία της βιογραφίας της Σπίαρς «The Woman in Me» φήμες ήθελαν το στούντιο της Μάργκο Ρόμπι να αναλαμβάνει την παραγωγή της κινηματογραφικής μεταφοράς του, κάτι που τελικά, σύμφωνα με την ίδια, δεν είναι αλήθεια.

Η Μαργκο Ρόμπι δεν θα αναλάβει την παραγωγή της βιογραφικής ταινίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Τα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τίτλο «The Woman in Me» είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί αυτή την περίοδο στα βιβλιοπωλεία. Φυσικά, λοιπόν, και το Χόλιγουντ ενδιαφέρεται να την κάνει την ταινία, ειδικά μετά και την viral αφήγηση της Μισέλ Γουίλιαμς για το audiobook.

Η Page Six ανέφερε ότι «πολλές πηγές» άφησαν να εννοηθεί ότι η εταιρεία παραγωγής του Μάργκο Ρόμπι LuckyChap ενδιαφερόταν να διασκευάσει το βιβλίο της Σπίαρς, μαζί με το Hello Sunshine της Ριζ Γουίδερσπουν και το Plan B του Μπραντ Πιτ.

Ωστόσο, στην εκδήλωση του Variety «Power of Women» στο Λος Αντζελες το 2023, η Ρόμπι επιβεβαίωσε στο Access Hollywood ότι η φήμη για πιθανή εμπλοκή του στούντιο της LuckyChap «δεν είναι αλήθεια».

Διαβάστε ακόμα: Το βίντεο της οντισιόν της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για το «Ημερολόγιο» έγινε viral

margot robbie

«Οχι, το ακούω για πρώτη φορά τώρα. Δεν είναι αλήθεια», είπε η Ρόμπι. Η Ρόμπι πρόσθεσε, όταν ρωτήθηκε αν θα σκεφτόταν ποτέ να παίξει την Σπίαρς, απάντησε πως «δεν είναι αλήθεια».

Μέχρι στιγμής τα υπόλοιπα στούντιο δεν έχουν απαντήσει ακόμα για αυτές τις φήμες.

Το βιβλίο της Σπίαρς προκάλεσε αρκετό ντόρο πριν καν κυκλοφορήσει στα ράφια των βιβλιοπωλείων μιλώντας για την θυελλώδη σχέση της με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ αλλά και για το πόσο κοντά έφτασε στο να πρωταγωνιστήσει σε μια από τις πιο εμβληματικές ρομαντικές ταινίες όλων των εποχών, «Το Ημερολόγιο» του Νικ Κασαβέτης δίπλα στον Ράιαν Γκόσλινγκ.