Buzz

Η «Madame Web» απλώνει τον ιστό της στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας

στα 10

Το νέο κεφάλαιο στο spider-verse της Sony έρχεται στους κινηματογράφους τον Φλεβάρη του 2024.

Η «Madame Web» απλώνει τον ιστό της στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Η Ντακότα Τζόνσον ετοιμάζεται να μπλεχτεί σε έναν ιστό από υπερήρωες και κακούς παίρνοντας τον ρόλο της Κασάντρα Γουέμπ, γνωστή και ως «Madame Web», η οποία έχει την ικανότητα να προβλέπει το μέλλον κοιτάζοντας μέσα από τα αμέτρητα αραχνοσύμπαντα.

Η ταινία «Madame Web», σε σκηνοθεσία της Σ. Τζ. Κλάρκσον, έρχεται να προστεθεί στο τεράστιο αραχνοσύμπαν του Spider-Man που χτίζει το στούντιο της Sony σε συνεργασία με τη Marvel.

Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας, ο οποίος δημιουργήθηκε από τον Ντένις Ο’Νιλ και σχεδιάστηκε από τον Τζον Ρομίτα Τζούνιορ, έκανε την πρώτη εμφάνισή του στο τεύχος #210 του The Amazing Spider-Man, που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1980. Η Madame Web, γνωστή και ως Κασάντρα Γουέμπ, είναι μια ηλικιωμένη τυφλή γυναίκα η οποία πάσχει από χρόνιο νευρομυϊκή ασθένεια η οποία την κάνει να κινείται και να αναπνέει με δυσκολία. Ετσι είναι συνδεδεμένη με ένα μηχάνημα υποστήριξης ζωής το οποίο μοιάζει με ιστό αράχνης, και βοηθάει τον Spider-Man, με τις προβλέψεις της, σε διάφορες υποθέσεις.

Διαβάστε ακόμα: «Madame Web»: Και η Ντακότα Τζόνσον στα δίχτυα της Marvel και του Spider-Versemadame web

Η Madame Web έχει εμφανιστεί σε άλλα μέσα, από σειρές μέχρι και σε video games. Μάλιστα έχει παρουσιαστεί ως και ένα ον που ταξιδεύει σε διάφορες διαστάσεις και δουλεύει για τον Beyonder. Οι δυο τους ταξιδεύουν σε διάφορες διαστάσεις και σύμπαντα και όταν έφτασαν στη Γη ενθουσιάστηκαν με την ανθρωπότητα και τις έννοιες του καλού και του κακού, επιλέγοντας τον Spider-Man ως πολεμιστή για την πλευρά του καλού, ενώ μερικές φορές η Web παίρνει τον Spider-Man στο astral plane, αυτό που χρησιμοποιεί και ο Doctor Strange.

Μαζί με την Τζόνσον πρωταγωνιστούν και οι Σίντνεϊ Σουίνι στον ρόλο της Τζούλια Κάρπεντερ aka Spider-Woman, Ιζαμπέλα Μέρσεντ, Εμα Ρόμπερτς, Ανταμ Σκοτ, Σελέστ Ο΄Κόνορ, Ταχάρ Ραχίμ, Μάικ Επς και Ζόσια Μάμετ.

Το «Madame Web» ετοιμάζεται να απλώσει τα δίχτυα του στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου 2024.