Buzz

H Madame Web έρχεται στο Spider-verse

στα 10

Μετά την αποχώρησή του από το MCU, το μέλλον του Spider-Man φαίνεται φωτεινό, καθώς άλλος ένας χαρακτήρας ετοιμάζεται να προστεθεί στο Spider-verse με την δική του ταινία.

H Madame Web έρχεται στο Spider-verse

Με τον Spider-Man να φεύγει, κάπως βάναυσα η αλήθεια είναι, από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και με την Sony να έχει πλέον τον πλήρη έλεγχο του franchise, πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται τι μέλι γενέσθαι για τον μέλλον του χαρακτήρα. Το στούντιο, από ότι φαίνεται, έχει ήδη ξεκινήσει να υλοποιεί ιδέες για να εμπλουτίσει το δικό του Spider-verse με χαρακτήρες από τον κόσμο του αγαπημένου ανθρώπου αράχνη.

Μετά την ανακοίνωση πως ετοιμάζονται ήδη ταινίες με τον «Morbius» και το σίκουελ του «Venom», η Sony φαίνεται πως έχει στα σκαριά και μια ταινία για τον χαρακτήρα της Madame Web, μιας ηλικιωμένης γυναίκας η οποία έχει την ικανότητα να μπορεί να βλέπει το μέλλον, και μάλιστα από τους σεναριογράφους του «Morbius», Ματ Σαζάμα και Μπερκ Σάρπλες. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας, ο οποίος δημιουργήθηκε από τον Ντένις Ο’Νιλ και σχεδιάστηκες από τον Τζον Ρομίτα Τζούνιορ, έκανε την πρώτη εμφάνισή του στο τεύχος #210 του The Amazing Spider-Man, που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1980. Η Madame Web, γνωστή και ως Κασάντρα Γουέμπ, είναι μια ηλικιωμένη τυφλή γυναίκα η οποία πάσχει από χρόνιο νευρομυϊκή ασθένεια η οποία την κάνει να κινείται και να αναπνέει με δυσκολία. Ετσι είναι συνδεδεμένη με ένα μηχάνημα υποστήριξης ζωής το οποίο μοιάζει με ιστό αράχνης, και βοηθάει τον Spider-Man, με τις προβλέψεις της, σε διάφορες υποθέσεις.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κέβιν Φάιγκι της Marvel Studios ετοιμάζεται να ταξιδέψει σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά

madame web 607

Η Madame Web έχει εμφανιστεί σε άλλα μέσα, από σειρές μέχρι και σε video games. Μάλιστα έχει παρουσιαστεί ως και ένα ον που ταξιδεύει σε διάφορες διαστάσεις και δουλεύει για τον Beyonder. Οι δυο τους ταξιδεύουν σε διάφορες διαστάσεις και σύμπαντα και όταν έφτασαν στη Γη ενθουσιάστηκαν με την ανθρωπότητα και τις έννοιες του καλού και του κακού, επιλέγοντας τον Spider-Man ως πολεμιστή για την πλευρά του καλού. Μερικές φορές η Web παίρνει τον Spider-Man στο astral plane, αυτό που χρησιμοποιεί και ο Doctor Strange, το οποίο μάλλον θα λείπει ή θα έχει αλλαχτεί αν χρησιμοποιηθεί στη ταινία μετά την αποχώρηση της Sony από την Disney/Marvel.

Μπορεί να φαίνεται περίεργο που η Sony αποφάσισε να κάνει ταινία με τον συγκεκριμένο δευτερεύοντα χαρακτήρα, αλλά προσπαθεί να κάνει τα πάντα για κρατήσει το συμπάν του Spider-Man ζωντανό και ενδιαφέρον. Το μέλλον θα δείξει.


Διαβάστε ακόμα: