Buzz

«Mad Max: Fury Road» trailer: τρόμος και οργή και απόλυτη παράνοια!

στα 10

Ο Τόμας Χάρντι και η Σαρλίζ Θερόν πατάνε γκάζι στην παράνοια, στο πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου sci-fi τριπαρίσματος «Mad Max: Fury Road» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες...

«Mad Max: Fury Road» trailer: τρόμος και οργή και απόλυτη παράνοια!

Βρισκόμαστε σ' ένα μεταποκαλυπτικό μέλλον και σε μία απομακρυσμένη έρημο του κατεστραμμένου μας πλανήτη, με την ανθρωπότητα διαλυμένη. Στοιχειωμένος από το σκληρό παρελθόν του, έχοντας χάσει τη γυναίκα και το παιδί του, ο «Μad Max» έχει επιλέξει να ταξιδεύει και να επιβιώνει ολομόναχος. Ομως στο δρόμο της διαφυγής από τη Wasteland, γνωρίζεται με μία ομάδα ανταρτών που έχουν οδηγό και αρχηγό τη Φουριόσα -ένα δυναμικό, σκληροτράχηλο θηλυκό που θεωρεί ότι αν καταφέρει να διασχίσει την έρημο και να επιστρέψει στο μέρος που μεγάλωσε από παιδί, θα βρει το δρόμο και τα κλειδιά για την επιβίωση της ανθρωπότητας. Οι επαναστάτες έχουν αποδράσει από την τυραννία του «Immortan Joe», έχοντάς κλέψει κάτι που δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Οργισμένος, έχει στείλει στο κατόπι τους την αιμοβόρικη φρουρά του - όλες του τις συμμορίες που κυνηγούν λυσσασμένα τους αντάρτες μέσα στην έρημο, στο θανάσιμο Δρόμο του Πολέμου...

Αυτή η ανανεωμένη σύνοψη κυκλοφόρησε για την ταινία που ανυπομονούμε να δούμε: το «Mad Max: Fury Road», την τέταρτη ταινία της σειράς του Τζορτζ Μίλερ - ένα κινηματογραφικό reboot του sci fi ήρωα που ξεκίνησε ως ιδέα το 2000, αλλά χρειάστηκε 15 χρόνια να υλοποιηθεί (θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη 2015).

1

Μαζί κυκλοφόρησε και το παρανοϊκό πρώτο τρέιλερ, έτσι όπως προβλήθηκε στο φεστιβάλ της Comic Con ξεσηκώνοντας το πλήθος σε ζητωκραυγές. «Φυσικά και βασίζεται στον ίδιο χαρακτήρα» είπε ο Μίλερ στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε. «Ομως πρόκειται για μία διαφορετική ανάγνωση της ιστορίας. Και ο Τομ Χάρντι φέρνει μαζί του όλο το διάσημο ''τομ-χάρντι'' του...»

2

Με εικόνες που πατάνε το γκάζι στην επικίνδυνη άμμο, το προπάνιο, τη φωτιά, τη βία και τους δυστοπικούς, μεταποκαλυπτικούς εφιάλτες μας, το τρέιλερ δεν απογοητεύει το hype που έχει χτίσει η αναμονή της ταινίας.

3

Το είδαμε αρκετές φορές στο repeat για να μπορέσουμε να συλλάβουμε κάτι από την υπόθεση, ή να αναγνωρίσουμε κάποιους από τους πρωταγωνιστές: κι αν ο Τομ Χάρντι και η Σαρλίζ Θερόν είναι μία φορά αγνώριστοι, προσπαθήστε να ξεχωρίσετε τον Νίκολας Χουλτ («X-Men: Days of Future Past», «Για Ενα Αγόρι») τη Ζόι Κράβιτς («Divergent»), τους Νέιθαν Τζόουνς, Ρίλεϊ Κιου, Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι. Ο Χιου Κιζ-Μπερν επιστρέφει (έπαιζε και στο «Μαντ Μαξ: ο Εκδικητής της Νύχτας» το 1979) στο ρόλο του «Immortan Joe».

Το «Mad Max: Fury Road» θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 15 Μαΐου του 2015.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε υπέροχες φωτογραφίες: «Mad Max: Fury Road»: επιτέλους, αποκάλυψη τώρα!