Buzz

To HBO θέλει ένα βραβείο Emmy για το «Lemonade» της Beyoncé

στα 10

Ολος ο πλανήτης ασχολείται με τη... λεμονάδα της Beyoncé. Γιατί όχι και τα βραβεία Emmy;

To HBO θέλει ένα βραβείο Emmy για το «Lemonade» της Beyoncé

Γυρισμένο για να συνοδεύσει την κυκλοφορία του ομώνυμου άλμπουμ, το «Lemonade» που υπογράφουν έξι σκηνοθέτες - ανάμεσα στους οποίους η ίδια η Beyoncé, η μόνιμη συνεργάτης της, Μελίνα Ματσούκας, ο Γιόνας Ακερλαντ, ο Μαρκ Ρόμανεκ και ο Χαλίλ Τζόζεφ, έκανε την πρεμιέρα του στο HBO και τώρα μοιάζει ένας από τους πιο ισχυρούς διεκδικητές του βραβείο Emmy για variety special - δηλαδή μια ειδική εκπομπή ανεξαρτήτου θέματος - το περσινό βραβείο για variety special είχε κερδίσει δικαιωματικά το επεισόδιο για τα 40 χρόνια του «Saturday Night Live».

Το «Lemonade» - που αποτελείται από διαφορετικά βίντεο κλιπ και την Beyoncé με διαφορετικό outfit στο καθένα (άλλοτε ως απατημένη σύζυγος που εκδικείται και άλλοτε ως το black power όλο στη μορφή μιας γυναίκας), μπορεί να δει κανείς αυτή τη στιγμή στο iTunes και στο Tidal. H Beyoncé υπήρξε υποψήφια για Emmy δύο φορές ακόμη με το σόου του Super Bowl το 2013 και με το «On the Run Tour» μαζί με τον Jay Z.

Δείτε ακόμη: Ο Χάρμονι Κορίν κάνει την Rihanna ακόμη πιο σέξι στο βίντεο κλιπ του «Needed Me»

Lemonade 607

Lemonade 607

Lemonade 607

Lemonade 607

Παρακάτω ένα τρέιλερ του «Lemonade» δίνει τη γεύση που χρειάζεται κανείς για να έχει άποψη για τον πανικό που έχει προκαλέσει η «απροειδοποίητη» κυκλοφορία του δίσκου:


Δείτε ακόμη: