Buzz

Αστεία και βρώμικη. Ετσι θα είναι η ταινία των Τζένιφερ Λόρενς κι Εϊμι Σούμερ

στα 10

Τα δυο κορίτσια, οι διασκεδαστικές κι υπερ-διάσημες φιλενάδες, αρχίζουν να μοιράζονται λίγα περισσότερα στοιχεία για το σενάριο που γράφουν μαζί.

Αστεία και βρώμικη. Ετσι θα είναι η ταινία των Τζένιφερ Λόρενς κι Εϊμι Σούμερ

Η Τζένιφερ Λόρενς κι η Εϊμι Σούμερ έχουν γίνει κολλητές φίλες, πράγμα όχι παράξενο, αν σκεφτεί κανείς ότι η καθεμιά, με τον τρόπο της, φροντίζει να ανατρέπει τη νόρμα στο βαθμό που η διασημότητά της το επιτρέπει. Τον Αύγουστο ανακοινώθηκε ότι Λόρενς και Σούμερ ετοιμάζουν μαζί ένα σενάριο για τη δική τους ταινία και τα κορίτσια φαίνεται ότι έχουν πέσει με τα μούτρα στην ολοκλήρωσή του. Μαζί τους γράφει κι η αδελφή της Εϊμι, Κιμ Σούμερ (με την οποία είχε ήδη δουλέψει στο «Κατακούτελα») και η ιστορία παρακολουθεί δυο αδελφές τις οποίες θα υποδύονται οι ίδιες μια και, ομολογουμένως, θα μπορούσαν και να μοιάζουν.

Διαβάστε ακόμη: H Τζένιφερ Λόρενς και η Εϊμι Σούμερ γράφουν μαζί ένα σενάριο

Τώρα οι δυο συνδημιουργοί, αποδεικνύοντας ότι έχουν πάρει το project τους στα σοβαρά, έχουν αρχίσει να μάς δίνουν περισσότερα στοιχεία. Σε συνέντευξή της στο Access Hollywood η Σούμερ είπε, «Μόλις τελειώσαμε ένα νέο draft κι είμαστε ενθουσιασμένες. Είναι αστείο, είναι βρώμικο, είναι σαν κι εμάς.» Η Λόρενς, πάλι, τη σιγοντάρησε στο ETonline: «Ναι, είναι πράγματι όλα αυτά τα πράγματα. Η Εϊμι σ' αυτήν την ταινία είναι πολύ συγκροτημένη. Το όνειρο της ζωής της είναι να γίνει αεροσυνοδός. Δουλεύει στο αεροδρόμιο. Κι εγώ έχω τα χάλια μου. Με την Εϊμι έχουμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ, προφανώς και δε φοβόμαστε, το οποίο είναι και καλό και κακό, γιατί δεν ξέρω πώς θα αντιμετωπίσει την ταινία μας η επιτροπή λογοκρισίας. Κι είμαστε κι οι δυο πολύ σταράτες. Κι έτσι διανύσαμε αυτή την αγχωτική διαδικασία της συγγραφής του σεναρίου χωρίς να τσακωθούμε ποτέ, γιατί κι οι δυο είμαστε πολύ ειλικρινείς.»

Μπράβο στα κορίτσια, προς το παρόν περιμένουμε την Τζένιφερ Λόρενς στο τελευταίο «Hunger Games» και στο «Joy» του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ και την Εϊμι Σούμερ σε... ό,τι τραβάει η καρδιά της!

Δείτε ακόμη: