Industry

Λαιμαργία για τον Μποντ; Πριν δείτε το «Skyfall», έρχονται τα… Bond 24 και 25!

στα 10

Μέσα στο hype του «Skyfall» ανακοινώνεται ότι οι επόμενες δύο ταινίες της σειράς βρίσκονται στα σκαριά! Ο πράκτορας 007 μπορεί για λίγο να ησυχάσει…

Λαιμαργία για τον Μποντ; Πριν δείτε το «Skyfall», έρχονται τα… Bond 24 και 25!

Τέσσερα ολόκληρα χρόνια μεσολάβησαν μεταξύ του «Quantum of Solace» και του «Skyfall», λόγω των οικονομικών δυσχερειών του στούντιο της MGM και οι παραγωγοί δε θ’ αφήσουν να ξανασυμβεί κάτι ανάλογο!

Ετσι, μέσα στην τεράστια δημοσιότητα αλλά και τις θαυμάσιες κριτικές που συγκεντρώνει γύρω του το «Skyfall», ο Μάικλ Γουίλσον και η Μπάρμπαρα Μπροκολι δέσμευσαν τον Τζον Λόγκαν (υποψήφιο για Οσκαρ το για το «Gladiator», το «Aviator» και το «Hugo», αλλά και υπεύθυνο για το σενάριο του «Noah» του Ντάρεν Αρονόφσκι) να γράψει την επόμενη περιπέτεια του πράκτορα 007, που φυσικά προς το παρόν θα λέγεται Bond 24. Ο Λόγκαν συνεργάστηκε και στο σενάριο του «Skyfall», στην επόμενη όμως ταινία η υπογραφή του θα στέκει μόνη της στα credits.

Το σχέδιο είναι τα γυρίσματα του Bond 24 να γίνουν μέσα στο 2013 στα Pinewood Studios (και όπου αλλού αναγκάσει η περιπέτεια τον Τζέιμς Μποντ να ταξιδέψει!), με σκοπό η ταινία να είναι έτοιμη για τον Νοέμβριο του 2014.

Ακόμα πιο ενδιαφέρουσα είναι η φήμη ότι ο Τζον Λόγκαν πρότεινε στους Γουίλσον και Μπροκολι ένα σενάριο που εκτείνεται σε δύο ταινίες, μια ιστορία σε δύο μέρη δηλαδή κι αν αυτό ισχύσει, τότε μπορούμε ήδη ν’ ανυπομονούμε για τους Bond 24 και… 25!

Το «Skyfall» βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες την ερχόμενη Πέμπτη, 1η Νοεμβρίου.

Διαβάστε τα πάντα για το «Skyfall» εδώ