Buzz

To «Kung Fury» είναι η ταινία που κάνει το viral να μοιάζει επιτέλους... so 80s

στα 10

Με ήδη περισσότερα από 5 εκατομμύρια views, το «Kung Fury» του Σουηδού Ντέιβιντ Σάντμπεργκ είναι το viral φαινόμενο των ημερών μας. Και μαζί μια επιστροφή στα 80s που μισούμε να αγαπάμε.

To «Kung Fury» είναι η ταινία που κάνει το viral να μοιάζει επιτέλους... so 80s

Η υπόθεση του «Kung Fury» μιλάει από μόνη της: Μετά τη δολοφονία του στενού φίλου του ήρωα της ταινίας, Kung Fury, από τον μεγαλύτερο δάσκαλο του Kung Fu και εγκληματία, τον Αδόλφο Χίτλερ (Kung Furer), ο καρατέκα αστυνομικός αποφασίζει να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο στη ναζιστική Γερμανία, ώστε να σκοτώσει τον Φίρερ και να βάλει τέλος στη ναζιστική αυτοκρατορία μια και καλή.

Πιο εξωφρενική ακόμη, ωστόσο, είναι η μισή ώρα που διαρκεί το «Kung Fury», το οποίο κυκλοφόρησε στο YouTube μετά από μια τεράστιας επιτυχίας καμπάνια στο Kickstarter και μια προωθητική καμπάνια που ξεκίνησε με ένα δίλεπτο τρέιλερ το 2013 (φυσικά έγινε viral) και ένα βίντεο κλιπ για το τραγούδι της ταινίας που ερμηνεύει ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ, που ο ρόλος του στον «Ιππότη της Ασφάλτου» είναι μόνο μια από τις πολλές αναφορές στα 80s που πλημμυρίζουν το πρότζεκτ.

Διαβάστε ακόμη: Το epic είναι ευφημισμός! Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ φέρνει πίσω τα 80s... with a vengeance!

Kung Fury 607

Τίγκα στο συνθεσάιζερ, στα φτηνά (κι όμως ψυχεδελικά) ειδικά εφέ, δεινοσαύρους, ένα χορευταρά Χίτλερ και δράση στα όρια του πέρα-από-το-b-movie, το «Kung Fury» έρχεται να αποθεώσει τη δεκαετία του '80, με πλήθος αναφορών που δεν σταματούν στο «Miami Vice», το «Karate Kid», το «Terminator» και το «Weird Science» - και μια υπόσχεση πως αν η χρηματοδότηση από τους φανατικούς θαυμαστές του συνεχίσει με τους ίδιους ανοδικούς ρυθμούς, ο δημιουργός του θα πείσει κάποιον κάπου κάποτε ώστε το «Kung Fury» να γίνει μια μεγάλου μήκους ταινία.

Δείτε εδώ ολόκληρο το «Kung Fury» με δική σας ευθύνη:


Διαβάστε ακόμη:

Tags: Kung Fury