Buzz

Ξεχάστε τον «World War Ζ». Ερχεται ο «World War G».

στα 10

Από τα πιο αστεία πράγματα που θα δείτε αυτήν την εβδομάδα, το τρέιλερ του «World War Z» μετατρέπεται από τους δημιουργούς του Funny or Die σε ένα πολιτικό σχόλιο για τη νομιμοποίηση των ομόφυλων γάμων στην Αμερική.

Ξεχάστε τον «World War Ζ». Ερχεται ο «World War G».

Η ομάδα του «Funny or Die» δεν είναι πάντα «όνομα και πράγμα». Ομως, μερικές φορές κάνουν όλα τα σωστά πράγματα προκειμένου να προκαλέσουν γέλιο μέσα από το απόλυτο mash-up της ποπ κουλτούρας, της πολιτικής επικαιρότητας και της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Οπως εδώ, όπου σε μια ελαφρώς παραλλαγμένη εκδοχή του τρέιλερ του «World War Z», σατιρίζουν τον τρόμο της Αμερικής απέναντι στην απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου που επιτρέπει τους ομόφυλους γάμους στην Καλιφόρνια, σχολιάζοντας ταυτόχρονα και την εμπλοκή του Μπραντ Πιτ στην ιστορία, αφού υπήρξε από τους πρώτους και πιο ακτιβιστές υποστηρικτές των ίσων δικαιωμάτων της queer κοινότητας στο γάμο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο και ανακαλύψτε πως το αεροπλανικό χορευτικό του Πέδρο Αλμοδόβαρ από το «Δεν Κρατιέμαι» κάνει μια ταινία δράσης να μοιάζει 100% fun.

Περισσότερο «Funny or Die» εδώ.

Tags: funny or die