Buzz

Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από το «Μelancholia» του Λαρς φον Τρίερ

στα 10

Σε λίγες μέρες ο κόσμος τελειώνει. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο Λαρς φον Τρίερ στη καινούρια του ταινία «Μelancholia» που συζητήθηκε όσο καμία άλλη στο φετινό φεστιβάλ Καννών. Το Flix προσφέρει σε 10 τυχερούς συλλεκτικά t-shirts της ταινίας για να υποδεχθείτε το τέλος ντυμένοι ανάλογα.

Flix Team
Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από το «Μelancholia» του Λαρς φον Τρίερ

Ενα νεαρό ζευγάρι παντρεύεται, αλλά λίγες ώρες μόνο μετά το γάμο, οι οικογενειακές έριδες μπαίνουν σε δεύτερο πλάνο, όταν ένα μυστηριώδες αστέρι, κρυμμένο μέχρι τότε πίσω από τον ήλιο, κάνει την εμφάνισή του απειλώντας να εξαφανίσει τον πλανήτη μας.

Αυτό είναι η επίσημη υπόθεση του «Μelancholia», της ταινίας που χάρισε στην Κίρστεν Νταντστ το βραβείο γυναικείας ερμηνείας στο 64ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και στον Τρίερ ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που γνώρισε ποτέ ο κινηματογραφικός κόσμος (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Αναμενόμενο, αφού κάθε νέα ταινία του τρομερού Δανού είναι από μόνη της ένα γεγονός, το οποίο αναμένεται στις 8 Σεπτεμβρίου να καταφτάσει στις ελληνικές αίθουσες περιμένοντας την ετυμηγορία του κοινού.

Δείτε εδώ τρέιλερ της ταινίας

Μέχρι τότε, το Flix προσφέρει σε 10 τυχερούς από ένα t-shirt του «Μelancholia» (δείτε το στο gallery) και για να μπείτε στην κλήρωση το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να σχολιάσετε στα comments παρακάτω:

«Ποιο είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνατε πριν τελειώσει ο κόσμος;»

Θυμηθείτε να προσθέσετε το e-mail σας στην ειδική φόρμα πριν ποστάρετε το σχόλιο σας, ώστε να μπορούμε να αναζητήσουμε τους νικητές με τη λήξη του διαγωνισμού στις 13 Σεπτεμβρίου. Οι νικητές, σε κάθε περίπτωση, θα ανακοινωθούν και από εδώ.