Buzz

Και οι τρεις ήταν υπέροχα macho…

στα 10

Ενα αλλόκοτο πρωταγωνιστικό τρίο έχει η νέα ταινία μυστηρίου του Τέιλορ Χάκφορντ: Τζέισον Στέιθαμ, Νικ Νόλτε και Τζένιφερ Λόπεζ. Κι όμως, με κάποιον περίεργο τρόπο, ο συνδυασμός προκαλεί αύξηση της αδρεναλίνης.

Και οι τρεις ήταν υπέροχα macho…

Το όνομα του ήρωά της, «Πάρκερ», έχει η νέα ταινία του Τέιλορ Χάκφορντ (με πιο πρόσφατη επιτυχία του το «Ray»), βασισμένη στο μυθιστόρημα μυστηρίου «Flashfire» του Ντόναλντ Γουέστλεϊκ.

Ο ίδιος ο Τέιλορ Χάκφορντ μιλά για τους πρωταγωνιστές του: «Ο Πάρκερ είναι ένας ακέραιος χαρακτήρας. Εχει το δικό του κώδικα. Πιστεύει ότι σε οποιοδήποτε επάγγελμα πρέπει να υπάρχει τάξη κι αν κάποιος την παραβεί, θα ταξιδέψει στο τέλος του κόσμου για να τον βρει και να πάρει εκδίκηση. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο ηθοποιό για έναν τέτοιο ρόλο από τον Τζέισον Στέιθαμ!».

Οσο για την Τζένιφερ Λόπεζ, θα ενσαρκώσει το αντίπαλο δέος του Πάρκερ, μια μεσίτρια που θα ενδώσει σ’ έναν εμπρησμό, προκειμένου να προωθήσει λίγο τα σχέδιά της. Ο Νικ Νόλτε υποδύεται τον Χέρλεϊ, τον μέντορα του Πάρκερ.

Το project ακούγεται ενδιαφέρον, αν μη τι άλλο γιατί το μυθιστόρημα του Γουέστλεϊκ δε σ’ αφήνει να πάρεις ανάσα και τη διασκευή σε σενάριο έχει αναλάβει ο «Μαύρος Κύκνος» Τζον ΜακΛάφλιν.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί για τις 12 Οκτωβρίου του 2012.