Industry

Και ο Ντάρεν Αρονόφσκι στο HBO

στα 10

Ανακοινώθηκε επίσημα από το συνδρομητικό κανάλι HBO, ότι ο Ντάρεν Αρονόφσκι θα σκηνοθετήσει τον πιλότο για τη νέα δραματική σειρά με τον κομικίστικο τίτλο, «Hobgoblin».

Και ο Ντάρεν Αρονόφσκι στο HBO

Τι επιλέγει να κάνει ο Ντάρεν Αρονόφσκι για να εξαργυρώσει την τεράστια καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία του «Μαύρου Κύκνου», κι αφότου, τον Μάρτιο, απέρριψε την πρόταση να σκηνοθετήσει το νέο «Wolverine»; Τηλεόραση. Ή, για την ακρίβεια, HBO, μια και ανέλαβε τη σκηνοθεσία του πιλότου για τη νέα δραματική σειρά του καναλιού, το «Hobgoblin».

Το σενάριο υπογράφουν ο Μάικλ Τσέιμπον του «Wonderboys» και η γυναίκα του, Αγιελέτ Γουόλντμαν και η ιστορία, μπορεί να μοιάζει με θεότρελλη κωμωδία, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή, βασισμένη σε πραγματικούς ανθρώπους: στη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου, μια ομάδα από απατεώνες και μάγους επιστράτευσαν τα κόλπα τους για να αντικρούσουν το γερμανικό στρατό του Χίτλερ! Το HBO περιμένει τον πιλότο και την ανταπόκριση σε αυτόν, για να δώσει το πράσινο φως για την παραγωγή της σειράς.