Buzz

Τελικά ο Τζόνα Χιλ απέρριψε την πρόταση του νέου «Batman»

στα 10

Παρόλο που είχε ξεσηκώσει viral συζητήσεις στα boards των φανατικών (ποιον «κακό» θα έκανε;) ο Τζόνα Χιλ αιφνιδίως αποχώρησε από τις διαπραγματεύσεις.

Τελικά ο Τζόνα Χιλ απέρριψε την πρόταση του νέου «Batman»

Δεν πέρασαν ούτε 20 μέρες από τότε που διαβάζαμε ότι ο «Batman» του Ρόμπερτ Πάτινσον βρήκε τον σατανικό αντίπαλό του στο πρόσωπο του Τζόνα Χιλ.

Μάλιστα, τα boards των φανατικών στο Ιντερνετ είχαν πάρει φωτιά και θεωρούσαν ότι, σε αυτή την νέα αναβίωση του μύθου που ετοιμάζει ο Ματ Ριβς, ο Χιλ θα φορούσε ή τη στολή του Πιγκουίνου ή του Γρίφου.

Σήμερα, ξυπνήσαμε με άσχημα νέα. Το Variety ανακοίνωσε ότι ο Τζόνα Χίλ αποχώρησε από τις διαπραγματεύσεις και αρνήθηκε την πρόταση να παίξει στην ταινία. «Για αδιευκρίνιστους λόγους» γράφει το κείμενο.

«Γιατί ακρβώς ο Χιλ απέρριψε την πρόταση είναι άγνωστο...»

Jonah Hill Batman 607 Πιγκουίνος ή Γρίφος: οι φανς εδώ κι εβδομάδες έπαιζαν στοιχήματα για το ποιον κακό θα ερμήνευε ο Τζόνα Χιλ

Κρίμα, γιατί τα πιο πρόσφατα νέα που θέλουν Catwoman την Ζόι Κράβιτς έδειχναν ότι το καστ αποκτά όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Τίποτα άλλο νεότερο δεν έχει κυκλοφορήσει και η μόνη άλλη φήμη που έχει ξακαθαριστεί είναι ότι, όχι, δε θα δούμε τον Joker του Χοακίν Φίνιξ στην τριλογία του Ματ Ριβς.

Πάντως η προπαραγωγή της πρώτης ταινίας έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρ, αλλά πότε ο Ριβς πάει για γυρίσματα είναι ακόμα άγνωστο.

Διαβάστε περισσότερα: