Buzz

«Joker: Folie à Deux»: Είναι πολλά τα λεφτά Τζόκερ μου...

στα 10

Με εκτενές του άρθρο, το Variety αποκάλυψε το αρκετά μεγαλύτερο ποσό που ξόδεψε η Warner για την παραγωγή του πολυαναμενόμενου σίκουελ σε σχέση με την πρώτη ταινία.

«Joker: Folie à Deux»: Είναι πολλά τα λεφτά Τζόκερ μου...

Η πρώτη ταινία «Joker» του Τοντ Φίλιπς κόστισε μόλις 60 εκατομμύρια δολάρια για την παραγωγή και κατάφερε να κερδίσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office. Αν αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια τεράστια επιτυχία, τότε δεν ξέρουμε τι είναι.

Η Warner, πιστεύοντας πως η δεύτερη ταινία «Joker: Folie à Deux» θα είναι το ίδιο πετυχημένη, αποφάσισε να αυξήσει αρκετά το budget της το οποίο φτάνει αυτή την φορά κοντά στα 200 εκατομμύρια. Σημαντική αύξηση σίγουρα. Αυτό αποκάλυψε, σε εκτενές άρθρο του το Variety για την πρόσφατη σπάταλη χρημάτων της Warner – την οποία πολλοί θα θεωρούσαν αρκετά αμφιλεγόμενη – ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ορισμένες από τις επιχειρηματικές επιλογές που έχει κάνει η εταιρεία.

Διαβάστε ακόμα: Love is in the air. Νέες φωτογραφίες από το «Joker: Folie à Deux»

Joker: Folie a Deux

Από το άρθρο μαθαίνουμε πως για άλλη μια φορά υπάρχει μια τεράστια διαφορά στα χρήματα που πήραν οι δυο πρωταγωνιστές της, με τον Χοακίν Φίνιξ να λαμβάνει 20 εκατομμύρια και τη Lady Gaga μόλις 12 εκατομμύρια. Βέβαια ίσως η Lady Gaga να αποζημιωθεί σε μια ακόμα συμφωνία για τη μουσική που θα συνεισφέρει στο αυθεντικό soundtrack της ταινίας ή εάν αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με τραγούδια από την ταινία. Η ίδια είχε κέρδισε εκατομμύρια από το soundtrack του «Ενα Αστέρι Γεννιέται», το οποίο πούλησε πάνω από έξι εκατομμύρια αντίτυπα μόνο τον πρώτο χρόνο του.

Θα καταφέρει και το σίκουελ του «Joker» να έχει την ίδια επιτυχία με τον προκάτοχό του; Υπομονή ως τις 4 Οκτωβρίου 2024 για να το ανακαλύψουμε.