Buzz

Δείτε τη φάρσα που έκανε ο Τζόνι Ντεπ στην Αμπερ Χερντ

στα 10

Ο Τζόνι δέχθηκε την πρόταση της εκπομπής «Overhaulin'» και, μαζί με τον πεθερό του, έστησαν μία φάρσα στη γυναίκα του, Αμπερ Χερντ. Δείτε την...

Δείτε τη φάρσα που έκανε ο Τζόνι Ντεπ στην Αμπερ Χερντ

Η Αμπερ Χερντ επικαλείται ότι έδωσε όλα της τα χρήματα για να αγοράσει και να επισκευάσει από την αρχή μία Mustang του 68. Μόνο που ο σύζυγός της Τζόνι Ντεπ, την ξύπνησε με τα άσχημα νέα: το αυτοκίνητο εκλάπη από το γκαράζ τους. Το ζευγάρι των σταρ έχουν καλέσει λοιπόν την αστυνομία για να δώσουν κατάθεση και η φανερά αναστατωμένη κοπέλα παρατηρεί ότι οι αστυνομικοί παίρνουν περισσότερα selfie από στοιχεία κι αποτυπώματα.

Δείτε κι αυτό: Η άγρια πλευρά του Τζόνι Ντεπ για τη νέα καμπάνια του Dior

Ολα αυτά συμβαίνουν όμως γιατί... δεν πρόκειται για πραγματικούς αστυνομικούς, αλλά κομπάρσους της σατιρικής εκπομπής «Overhaulin'» που στήνει φάρσες σε διάσημους. «Σταματήστε να τραβάτε βίντεο και βρείτε το αμάξι μου!» λέει θυμωμένα, νευριάζοντας και με τον ατάραχο Τζόνι Ντεπ δίπλα της.

Johnny Depp pranks wife 607 1

Johnny Depp pranks wife 607 2

Διαβάστε επίσης: Ο Τζόνι Ντεπ το είπε και το έκανε: έτοιμη η ταινία για τον Κιθ Ρίτσαρντς

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή της εκπομπής, Κρις Τζέικομπς, ο Ντεπ ήταν πολύ καλός συνεργάτης στη φάρσα. «Είναι πολύ γήινος, προσιτός και ξέρει να γελάει με τον εαυτό του...»

Δείτε τη φάρσα εδώ:

.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: