Buzz

Ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν είναι ο (τηλεοπτικός) ήρωας που θέλουμε να είναι συνεχώς στο prime time!

στα 10

Χρειάστηκε το «The Walking Dead» και ο ρόλος ενός (πολύ) κακού για να θυμίσει σε όλους πως ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν μπορεί να γίνει μια μαζική εμμονή!

Ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν είναι ο (τηλεοπτικός) ήρωας που θέλουμε να είναι συνεχώς στο prime time!

Για πολλούς θα είναι για πάντα ο Ντένι Ντουκέτ, ο άντρας που ερωτεύτηκε (μέχρι θανάτου) η Ιζι στο «Grey's Anatomy». Για άλλους θα είναι πάντα ο Τζέισον Κράουζ, ο άντρας που ερωτεύτηκε η Αλίσια Φλόρικ στο «The Good Wife». Για τους περισσότερους είναι ο Νίγκαν του «The Walking Dead» που εμφανίστηκε στο φινάλε του 6ου κύκλου και εγκαινίασε τον 7ο, για να γίνει το πρόσωπο της ημέρας.

Ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν είναι σίγουρα ένας άντρας για να ερωτευτείς, για να συζητήσεις, για να αναρωτηθείς πόσοι ρόλοι χρειάζονται για να γίνεις πραγματικά γνωστός σε αυτό το παλιοσύστημα και γιατί κανείς πραγματικά μέχρι σήμερα δεν επένδυσε πάνω στη γοητεία του για να τον κάνει πρωταγωνιστή. Ο ρόλος του (πολύ) κακού Νίγκαν στον 7ο κύκλο του «The Walking Dead» είναι ίσως αυτό που χρειαζόταν για να τον κάνει μαζικό.

Διαβάστε με προσοχή: Η Λουσίλ διψάει για αίμα στην πρεμιέρα του 7ου κύκλου του «The Walking Dead»

Jeffrey Dean Morgan 607

Σε συνέντευξη του στο Interview, απ' όπου και η φωτογράφηση, ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν μιλάει για τους κακούς χαρακτήρες που αγαπάει να μισεί:

Παίζω τον ένα κακό μετά τον άλλο. Μου αρέσει. Υπάρχει κάτι απελευθερωτικό σε αυτό και είναι ενός άλλου είδους πρόκληση. Για μένα έχει σημασία να προκαλώ τον εαυτό μου και να κάνω όσο περισσότερα διαφορετικά πράγματα μπορώ. Δεν ξέρω αν νιώθω άνετα παίζοντας έναν κακό. Μάλλον δεν νιώθω άνετα, που είναι και αυτό που μου αρέσει. Ο Νίγκαν δεν μοιάζει με κανέναν άλλο ήρωα που έχω παίξει. Δεν νιώθω ότι αυτοί οι τύποι είναι μόνο κακοί. Δεν λέω ότι τους δικαιολογώ, αλλά αναζητώ τους λόγους για τους οποίους ο Νίγκαν είναι ο Νίγκαν. Ο Νίγκαν είναι πολύ βίαιος, αλλά υπάρχουν και κομμάτια του που τα βρίσκω γοητευτικά. Θα δούμε αν το κοινό ανταποκριθεί. Το πρώτο επεισόδιο είναι σκληρό και ο κόσμος δεν θα με συμπαθήσει πολύ, όπως ούτε και τον Νίγκαν. Αλλά όσο θα τον γνωρίσουμε παραπάνω, θα αλλάξει η γνώμη μας. Ισως θα αγαπάμε να τον μισούμε, σε αντίθεση από το να τον μισούμε σκέτο.

Δείτε ακόμη: Δείτε την κομμένη εναλλακτική σκηνή από την πρεμιέρα του 7ου κύκλου του «The Walking Dead»

Jeffrey Dean Morgan 607

Jeffrey Dean Morgan 607

Tα νέα επεισόδια του 7ου κύκλου του «The Walking Dead» προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 22.40 στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική! Το κανάλι FOX προβάλλεται στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης. Για περισσότερα επισκεφθείτε τη σελίδα της σειράς στο επίσημο site του FOX, τη σελίδα της σειράς στο FOX Play ή ακολουθήστε τη σελίδα του FOX στο Facebook.

Jeffrey Dean Morgan 607

Περισσότερο «The Walking Dead»: