Δείτε την κομμένη εναλλακτική σκηνή από την πρεμιέρα του 7ου κύκλου του «The Walking Dead»

TV 26 OCT 2016  /  Μανώλης Κρανάκης

Κι αν Λουσίλ του Νίγκαν είχε πέσει λίγο παραπέρα; Προχωρήστε με δική σας ευθύνη.

[Ακολουθούν τόσα spoilers που είναι μάταιο ακόμη και να προειδοποιήσουμε όσους (λίγους) δεν είδαν ακόμη το πρώτο επεισόδιο του 7ου κύκλου του «The Walking Dead»]

Αμέσως μετά την προβολή της πρεμιέρας του 7ου κύκλου του «The Walking Dead» - τη γνώμη μας για την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ - κυκλοφόρησε/διέρρευσε (δεν έχει σημασία το πώς και το γιατί) και μια ακόμη «εναλλακτική» σκηνή που θα άλλαζε τις ισορροπίες στο σύμπαν της σειράς αν τελικά είχε επιλεχθεί στο τελικό μοντάζ.

Διαβάστε με προσοχή: Η Λουσίλ διψάει για αίμα στην πρεμιέρα του 7ου κύκλου του «The Walking Dead»

Ξεχάστε το νεκρό Εϊμπραχαμ και σκεφτείτε τι θα γινόταν αν στη θέση του βρισκόταν η Μάγκι.


Δείτε ακόμη: Ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν είναι ο (τηλεοπτικός) ήρωας που θέλουμε να είναι συνεχώς στο prime time!

H σκηνή που διέρρευσε δεν είναι και τόσο έκπληξη, αφού τόσο οι δημιουργοί της σειράς όσο και ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν αποκάλυψαν πως γύρισαν το θάνατο σχεδόν όλων των πρωταγωνιστών της σειράς μέχρι να αποφασίσουν ποιον θα βγάλουν στον αέρα.

Tα νέα επεισόδια του 7ου κύκλου του «The Walking Dead» προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 22.40 στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική! Το κανάλι FOX προβάλλεται στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης. Για περισσότερα επισκεφθείτε τη σελίδα της σειράς στο επίσημο site του FOX, τη σελίδα της σειράς στο FOX Play ή ακολουθήστε τη σελίδα του FOX στο Facebook.

The Walking Dead Season 7 607

Περισσότερο «The Walking Dead»:

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.