Buzz

Ο Τζεφ Νίκολς αποκαλύπτει το πως θα ήταν ο δικός του «Aquaman»

στα 10

Ο Νίκολς μίλησε για την ίδεα που είχε για την ταινία της DCEU, η οποία όμως ποτές δεν πήρε μπρος.

Ο Τζεφ Νίκολς αποκαλύπτει το πως θα ήταν ο δικός του «Aquaman»

Το «Aquaman» παραμένει ακόμα και σήμερα η εισπρακτικότερη ταινία του DCEU. Πριν περάσει όμως στα χέρια του Τζέιμς Γουάν, αρκετοί ήταν εκείνοι οι σκηνοθέτες οι οποίοι είχαν εκδηλώσει τον ενδιαφέρον τους για την ταινία. Ενας από αυτούς ήταν και Τζεφ Νίκολς, ο οποίος μάλιστα είχε και μια ιδέα για το σενάριό της που όμως δεν πήγε και πολύ μακριά.

Μιλώντας στο podcast «Happy Sad Confused», ο Νίκολς έδωσε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες για την πλοκή της και ακούγονταν αρκετά συνειδητοποιημένος και διασκεδαστικός με το πόσο διαφορετική θα ήταν η εκδοχή της ταινίας του, ειδικά σε σύγκριση με το επικό, κωμικό και πολύχρωμο «Aquaman» που κατέληξε να κάνει ο Γουάν. «Θα ήταν πολύ διαφορετικό από την ταινία που γυρίστηκε!»

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζεφ Νίκολς αποχωρεί από το spin off του «A Quiet Place»

aquaman main

Οσα αφορά για τις λεπτομέρειες του σεναρίου ο ίδιος ο Νίκολς είπε πως το στούντιο ποτέ δεν θα προχωρούσε με κάτι τέτοιο. «Δεν ήταν καν εφικτό. Μου άρεσε η ιδέα ενός μεγαλύτερου σε ηλικία Aquaman, όπως όταν είχε καμάκι για χέρι. Ηταν ένας πεσμένος βασιλιάς, και ο γιος του είχε πεθάνει, και θρηνούσε». Αλλά η Warner Bros ήθελε κάτι λίγο πιο επικό από έναν πατέρα που θρηνεί. «Προφανώς, ακούγοντας και μόνο αυτή την ιδέα, μπορείτε να φανταστείτε ότι θα είχε πουλήσει εκατοντάδες δολάρια σε εισιτήρια», είπε ειρωνικά.

Πάντως ο Νίκολς επιστρέφει στην σκηνοθεσία μετά από εφτά χρόνια απουσίας με τη νέα του ταινία «The Bikeriders» στην οποία πρωταγωνιστούν οι Οστιν Μπάτλερ, Τζόντι Κόμερ, Μαίκλ Σάνον και Τομ Χάρντι. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Telluride και μιλά για την πραγματική ιστορία των Vandals, μιας από τις πιο φημισμένες συμμορίες μοτοσικλετιστών στην Αμερική, στα χρόνια της ακμής τους.