Buzz

H Ούμα Θέρμαν πρωταγωνιστεί στα βραβευμένα first shot μικρού μήκους της Jameson, σε παραγωγή του Κέβιν Σπέισι

στα 10

Για τρίτη συνεχή χρονιά το Jameson και η εταιρία παραγωγής του Σπέισι διοργάνωσαν διαγωνισμό μικρού μήκους. Και οι ταινίες που έγιναν από τα σενάρια που βραβεύτηκαν είναι τώρα online.

H Ούμα Θέρμαν πρωταγωνιστεί στα βραβευμένα first shot μικρού μήκους της Jameson, σε παραγωγή του Κέβιν Σπέισι

To First Shot είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός που διοργανώνει το Jameson και η Trigger Street του Κέβιν Σπέισι για νέους δημιουργούς από την Αμερική, την Νότιο Αφρική και την Ρωσία.

Κάθε χρόνο τρεις από αυτούς θα δουν το σενάριο και την πρόταση που κατέθεσαν να γίνεται μια μικρού μήκους στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ένας ηθοποιός που συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.

Την πρώτη χρονιά ήταν ο ίδιος ο Σπέισι, πέρσι ο Γουίλεμ Νταφόε και φέτος η Ούμα Θέρμαν που ανέλαβε να ενσαρκώσει τον κεντρικό ρόλο στα τρία βραβευμένα σενάρια.

Οι μικρού μήκους που προέκυψαν ανέβηκαν μόλις online και μπορείτε να τις δείτε πιο κάτω.

Στο «The Gift» του Ιβάν Πετούκοφ από την Ρωσία, η Ούμα είναι μια γυναίκα που ξαφνικά ανακαλύπτει την μαγεία παντού γύρω της, στο «Jump» της Τζέσικα Βαλεντάιν από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι τρόφιμος μια ψυχιατρικής κλινικής, ενώ στο «The Mundane Godess» του Χένκο Τζέι, είναι η θεά Ηρα κι επισκέπτεται την ψυχαναλύτρια της για να λύσει τα προβλήματα με τον άπιστο σύζυγο της...




Διαβάστε ακόμη:

Ο εγγαστρύμιθος Κέβιν Σπέισι!