Buzz

Εντωμεταξύ στο Χόλιγουντ, ο Τζέιμς Γουντς επιτίθεται με ομοφοβικό tweet στον Αντερσον Κούπερ

στα 10

Ο Τζέιμς Γουντς σχολίασε και αυτός το viral #andersoncoopereyeroll με ένα ομοφοβικό tweet. Διαβάστε αναλυτικά.

Εντωμεταξύ στο Χόλιγουντ, ο Τζέιμς Γουντς επιτίθεται με ομοφοβικό tweet στον Αντερσον Κούπερ

Μέσα στην εβδομάδα που πέρασε δεν μπορεί να μην είδατε κάπου την εικόνα του Αντερσον Κούπερ, του ανοιχτά γκέι παρουσιάστη του CNN, να γυρίζει τα μάτια του σε μια έκφραση απαξίωσης προς την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, Κελιάν Κόνγουεϊ, κατά τη διάρκεια συζήτησής τους μετά την απόλυση του διευθυντή του FBI από τον Ντόναλντ Τραμπ που συνεχίζει να απασχολεί τα αμερικανικά και διεθνή μέσα.

Διαβάστε ακόμη: «Με Πρόεδρο τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Τσάρλι Τσάπλιν δεν θα είχε γίνει δεκτός στην Αμερική». Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν το βάζει κάτω


Η έκφραση του Αντερσον Κούπερ έγινε γρήγορα viral, επικροτήθηκε από πολλούς, η ίδια Κόνγουεϊ την κατηγόρησε ως «σεξιστική» και οι απόψεις συνεχίζουν να διίστανται, με πολλά ποστ στα social media να υπενθυμίζουν στην Κόνγουεϊ πως δουλεύει για έναν κατεξοχήν σεξιστή Πρόεδρο.



Στη «συζήτηση» θέλησε για κάποιο λόγο να βρεθεί και ο Τζέιμς Γουντς, δηλωμένος Ρεπουμπλικάνος, αλλά και από τους πιο ενεργούς συντηρητικούς στο Twitter με αλησμόνητη παρουσία καθόλη τη διάρκεια της Προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα.

Το tweet του κάτω από το hashtag #andersoncoopereyeroll πρέπει να είναι ένα από τα πιο ομοφοβικά που έχουν γραφτεί ποτέ από έναν διάσημο ηθοποιό προς έναν διάσημο παρουσιαστή. Δεν χρειάζεται να το μεταφράσουμε αφού μιλάει από μόνο του.


Εντωμεταξύ ήταν τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός του για το tweet που όταν κάποιοι αμφισβήτησαν την πατρότητα του «αστείου», ο Τζέιμς Γουντς τους διαβεβαίωσε πως είναι ολόδικό του.


Και η ζωή στην Αμερική συνεχίζεται...

Διαβάστε και δείτε ακόμη