Buzz

Απλά ένα οικογενειακό δείπνο: Τρέιλερ για το «It’s Only the End of the World» του Ξαβιέ Ντολάν

στα 10

Ο Καναδός σκηνοθέτης επιστρέφει με ένα all-star cast Γάλλων ηθοποιών και δύο σημαντικά βραβεία από το Φεστιβάλ Καννών.

Απλά ένα οικογενειακό δείπνο: Τρέιλερ για το «It’s Only the End of the World» του Ξαβιέ Ντολάν

Η τελευταία ταινία του 27χρονου πλέον παιδιού-θαύμα από τον Καναδά (η έκτη του μέσα σε οκτώ μόλις χρόνια) μπορεί να έφυγε από το Φεστιβάλ Καννών με το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής και το Βραβείο της Οικουμενικής Επιτροπής στις αποσκευές της (ένα μέρος μόνο των αψυχολόγητων φετινών βραβείων), αλλά εισέπραξε μάλλον απογοητευτικές κριτικές και αποδοκιμασίες κατά τις επίσημες προβολές της, παρά τις αποφασιστικές δηλώσεις του ίδιου του Ντολάν ότι τη θεωρεί την καλύτερη ταινία του μέχρι σήμερα.

it's only the end of the world 607

Βασισμένο στο ομότιτλο θεατρικό έργο του Ζαν-Λικ Λαγκάρς, το «It’s Only the End of the World» αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού συγγραφέα ο οποίος επιστρέφει στο πατρικό του έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια απουσίας για να ανακοινώσει τον επικείμενο θάνατό του, καθώς πάσχει από μια ανίατη ασθένεια. Κι όπως είναι αναμενόμενο, οι εντάσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας δεν θα αργήσουν να δημιουργηθούν, φέρνοντας την επιφάνεια μυστικά και ψέματα, απωθημένα και πικρίες από το παρελθόν.

Διαβάστε ακόμη: Κάννες 2016: O Ξαβιέ Ντολάν και η αφρόκρεμα του γαλλικού σινεμά είναι εδώ!)

it's only the end of the world 607

Με ένα all-star cast ταλαντούχων Γάλλων ηθοποιών που αποτελείται από τους Γκασπάρ Ουλιέλ, Βενσάν Κασέλ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Λέα Σεϊντού και Ναταλί Μπέι, και τη σκηνοθεσία του Ντολάν όπως συνήθως στη διαπασών, με τη μουσική και τα σχεδόν χορογραφημένα κοντινά πλάνα των ηθοποιών να κυριαρχούν για ακόμα μια φορά, η ταινία δεν παύει να αποτελεί ένα κινηματογραφικό γεγονός για τους φανατικούς οπαδούς του αμφιλεγόμενου νεαρού σκηνοθέτη και όχι μόνο.

Και καθώς το «It’s Only the End of the World» ετοιμάζεται να συναντήσει το κοινό στη Γαλλία και στον Καναδά τον προσεχή Σεπτέμβριο, έχουμε πλέον στη διάθεσή μας το πρώτο τρέιλερ της ταινίας. Δείτε το παρακάτω κι ετοιμαστείτε για μια άβολη οικογενειακή επανασύνδεση...


Διαβάστε ακόμη

It's only the end of the World Poster 607