Buzz

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ θα ξαναγίνει Iron Man για το «Captain America 3»

στα 10

Μπορεί να δηλώνει απρόθυμος να κάνει κι άλλη ταινία «Iron Man», αλλά ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ δεν είναι έτοιμος ν’ αποχωριστεί τη στολή του.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ θα ξαναγίνει Iron Man για το «Captain America 3»

Ο Τόνι Σταρκ είναι έτοιμος, κατά τις φήμες, να συμφωνήσει για τη συμμετοχή του στο επόμενο «Captain America», το τρίτο κατά σειρά, που θα ξεκινήσει γυρίσματα την άνοιξη για να είναι έτοιμο για τις αίθουσες τον Μάιο του 2016. Στην ιστορία, που στα κόμικς της Marvel εκτυλίσσεται ως ο «Εμφύλιος Πόλεμος», ο Στιβ Ρότζερς / Captain America του Κρις Εβανς βρίσκεται σε διαμάχη με τον Τόνι Σταρκ / Iron Man με αφορμή τη νέα νομοθεσία που επιβάλλει σε όσους έχουν υπερδυνάμεις να παρουσιαστούν στην αμερικανική κυβέρνηση και να αναλάβουν καθήκοντα ως μέλη της αστυνομίας. Ο Τόνι Σταρκ υποστηρίζει το νέο μέτρο, ενώ ο Στιβ Ρότζερς αντιτίθεται, θεωρώντας ότι θίγει την ελευθερία των πολιτών και τη δική του. Η πλοκή μεταμορφώνει τον Iron Man σε κάτι σαν «κακό» της ιστορίας κι έτσι, ίσως, προσφέρει στον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, που μάλλον έχει βαρεθεί τον υπερήρωά του, μια νέα πρόκληση.

Ενα επιπλέον κίνητρο, φυσικά, είναι ότι ο ηθοποιός, που πήρε 50 εκατομμύρια δολάρια ως αμοιβή για το ρόλο του στο «Avengers», λέγεται ότι για το «Captain America 3» θα πληρωθεί 40 εκ. δολάρια με επιπλέον μπόνους εάν η νέα ταινία ξεπεράσει σε εισπράξεις τα 714 εκ. δολάρια που έκανε στην παγκόσμια αγορά το «Captain America: The Winter Soldier», μια και, καθώς ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ δε συμμετείχε στις προηγούμενες ταινίες, μια τέτοια ενδεχόμενη επιτυχία θα οφείλεται στο δικό του όνομα.

Διαβάστε ακόμη: