Buzz

Ενα ακόμη Οσκαρ στη Μέριλ Στριπ! Νέο τρέιλερ για το «Into the Woods»!

στα 10

Η Μέριλ Στριπ σολάρει, ο Τζόνι Ντεπ φοβίζει και το νέο τρέιλερ του «Into the Woods» αποδεικνύει πως μιλάμε για μεγάλο οσκαρικό χαρτί μετά μουσικής!

Ενα ακόμη Οσκαρ στη Μέριλ Στριπ! Νέο τρέιλερ για το «Into the Woods»!

Δημοφιλές τόσο στο Broadway και στο Λονδίνο, βασισμένο στα παραμύθια των αδελφών Γκρίμ, το μιούζικαλ του Στίβεν Σοντχάιμ έμοιαζε προορισμένο να φτάσει αργά ή γρήγορα στην οθόνη.Με τον συνθέτη να γράφει δύο καινούρια τραγούδια για την κινηματογραφική του μεταφορά και την Μέριλ Στριπ να κρατά τον ρόλο της κακιάς μάγισσας, ήδη το ενδιαφέρον μας είναι εξασφαλισμένο.

Με ένα θαυμάσιο καστ (Εμιλι Μπλαντ, Κρις Πάιν, Ανα Κέντρικ και φυσικά τη Μέριλ Στριπ και τον Τζόνι Ντεπ) και τον Ρομπ Μάρσαλ που έχει αποδείξει πως ξέρει να σκηνοθετεί ηθοποιούς που τραγουδούν στο «Σικάγο», το φιλμ θα φτάσει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2014 φιλοδοξώντας να επαναλάβει την επιτυχία του «Maleficent» και γιατί όχι να την ξεπεράσει, αφού εδώ υπάρχει ήδη μια μεγάλη βάση θαυμαστών.

Into the Woods 607

Και αν στο πρώτο τρέιλερ δεν είδαμε ίχνος από τον Κακό Λύκο του Τζόνι Ντεπ και η Μέριλ Στριπ δεν τραγούδησε μια νότα, δείτε τι γίνεται σε ένα επόμενο τρέιλερ όπου το μιούζικαλ του Μάρσαλ αναδεικνύεται σε όλο του το μεγαλείο ως μια σκοτεινή παραβολή για τον κόσμο του παραμυθιού, που ανέκαθεν έκρυβε περισσότερες δυσάρεστες εκπλήξεις απ' ότι πιστευαμε.

Και αν αναρωτιέστε ακόμη γιατί η Μέριλ Στριπ διάλεξε να είναι αυτή η επόμενη ταινία της, δείτε την στο τρέιλερ να μεγαλουργεί και να σολάρει σε ένα ρόλο που θα τη στείλει εγγυημένα στις υποψηφιότητες των Οσκαρ και αν η Ακαδημία προσθέσει το παρελθόν της στο μιούζικαλ (βλ. «Mamma Mia») γιατί όχι και να την βραβεύσει ξανά.

Δείτε εδώ το νέο τρέιλερ του «Into the Woods»:


Περισσότερο «Into the Woods»: