Φεστιβάλ / Βραβεία

Τα κορίτσια τραγουδάνε την «Αστέρω»

στα 10

Την «Αστέρω» την ξέρετε. Τις S.W.I.M. θα τις μάθετε. Τον συνδυασμό τους δεν πρέπει να τον χάσετε.

Flix Team
Τα κορίτσια τραγουδάνε την «Αστέρω»

Η Μαρία Χατζάκου είναι παραγωγός στη Haos, η Μαριλένα Ορφανού η μια εκ των Berlin Brides, η Τζίνα Δημακοπούλου κιθαρίστα, χρόνια συνεργάτης της Katrin the Thrill. Οι τρεις τους αποφάσισαν να φτιάξουν μια μπάντα για να εκφράσουν όσα αγαπούν, να κάνουν το κέφι τους και το δικό μας. S.W.I.M. σημαίνει Someone Who Isn’t Me και σ’ αυτήν την μπάντα καμιά τους δεν κρατά την ταυτότητα που έχει έξω από το σχήμα.

Διαβάστε ακομη: 16ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου / To φως που χάνεται, το φως που επιστρέφει στο σινεμά!

swim 607

Οι S.W.I.M. ετοιμάζονται για την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση στο καθιερωμένο Σινεκοντσέρτο του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου, την Τετάρτη, 25 Μαρτίου. Εκεί, θα ντύσουν μουσικά την προβολή της «Αστερως» του Δημήτρη Γαζιάδη του 1929, που έχει μεν τα πάντα, από έντιμους έρωτες μέχρι άτιμους Βλάχους, δεν έχει όμως… ήχο και μουσική. Ετσι, οι S.W.I.M. θ’ αναλάβουν να γεμίσουν το ηχητικό τοπίο με σύνθια, κιθάρες, βιολιά, ιδιοσυγκρασιακά beats και guest τη Νατάσα Γιανναράκη στο τραγούδι. Γιατί η «Αστέρω»; Επειδή «η Αστέρω ερωτεύτηκε τον λάθος άνθρωπο – κάθε μέρα δε συμβαίνει αυτό;» Συνέχεια έχει η έξοδος του πρώτου τους single και στη συνέχεια το πρώτο άλμπουμ, σε παραγωγή Χρήστου Λαϊνά.

swim 607

info

  • Σινεκοντσέρτο S.W.I.M Αστέρω
  • Τετάρτη, 25 Μαρτίου, 20.30
  • Αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών, Σίνα 41
  • Υπόθεση: Η βοσκοπούλα Αστέρω χάνει τα λογικά της από αγάπη για έναν πλούσιο πλην όμως καλό βοσκό. Συνέρχεται ωστόσο, μόλις ο αγαπημένος της αποφασίζει να ακούσει τη φωνή της καρδιάς του και όχι τις προκαταλήψεις της οικογένειάς του.
  • Διάρκεια: 57’
  • Είσοδος: 5 ευρώ

Διαβάστε ακομη: 16ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου / To φως που χάνεται, το φως που επιστρέφει στο σινεμά!