Buzz

Το περιοδικό People ανακήρυξε τον Ιντρις Ελμπα ως τον πιο σέξι άντρα εν ζωή

στα 10

Να και κάτι που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους.

Το περιοδικό People ανακήρυξε τον Ιντρις Ελμπα ως τον πιο σέξι άντρα εν ζωή

Ηταν δίκαιο, έγινε πράξη. Το περιοδικό People ανακήρυξε τον Ιντρις Ελμπα τον πιο σέξι άντρα εν ζωή για το 2018. Ο 46χρόνος βρετανός ηθοποιός, ο οποίος πήρε τον τίτλο από τον περσινό νικητή, τον τραγουδιστή της country μουσικής Μπλέικ Σέλτον, φαίνεται να μην περίμενε αυτή την ανακοίνωση. «Ελα τώρα, σοβαρά;» δήλωσε ο Ελμπα στο περιοδικό. «Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα “ναι, είσαι κάπως σέξι σήμερα”. Για να πως την αλήθεια, ήταν ένα ωραίο συναίσθημα. Ηταν μια ευχάριστη έκπληξη – σίγουρα ανέβασε την αυτοπεποίθησή μου.»

Ο Ελμπα όταν φοιτούσε στο σχολείο αρρένων στο Λονδίνο, ήταν αθλητής, καθώς έπαιζε από ποδόσφαιρο μέχρι μπάσκετ και κρίκετ, αλλά πέρασε μια περίεργη και άβολη φάση εκεί μιας και «ήμουν ψηλός και αρκετά λεπτός σαν παιδί. Και το όνομά μου είναι Ιντρίσα Ακούνα Ελμπα, εντάξει; Με κορόιδευαν τα παιδιά τότε. Αλλά όταν μπορούσα να αφήσω μουστάκι ήμουν το πιο κουλ παιδί. Μουστάκι και ήμουν αρκετά γυμνασμένος, τρέλα.»

Διαβάστε ακόμα: Ο Ιντρις Ελμπα είναι γάτα

Idris Elba 607

idris elba 607

Πέρα από την ηθοποιία, ο Ελμπα κάνει dj στην Ιμπιζα, παίζει κικμπόξινγκ στη Ταϊλάνδη, ή σχεδιάζει την δική του γραμμή ανδρικών ρούχων, αλλά ποια είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του, πέρα από το ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί την 29χρονη αρραβωνιαστικιά του Σαμπρίνα Ντάουρι; «Το ότι ήμουν μάρτυρας στην γέννηση των παιδιών μου (της 16χρονης, τώρα, κόρης του Ισαν, και του 4χρόνου γιου του Γουίνστον, και οι δυο από διαφορετικές σχέσεις). Είμαι σούπερ δοτικός, λατρεύω τις μεγάλες αγκαλιές, τα φιλιά, και τα “σ’ αγαπώ”. Η κόρη μου δεν με αφήνει και τόσο πια, αλλά ο γιός μου είναι ακόμα σε μια ηλικία που λατρεύει μια αγκαλιά.»

Οσο αφορά για το σήμερα πάντως, ο Ιντρις Ελμπα προσπαθεί να μην μετανιώνει για τίποτα. «Η ζωή δεν είναι για να σκέφτεσαι τι θα γινόταν αν είχα κάνει κάτι διαφορετικά. Νομίζω πως όλοι μας πρέπει να υιοθετήσουμε την φιλοσοφία του ότι το αύριο δεν μας είναι δεδομένο, οπότε κάντο τώρα φίλε.»

idris elba 2 607

Ο Ελμπα αυτή την περίοδο γυρίζει το spin-off του «Fast & Furious» με τίτλο «Hobbs & Shaw» με συμπρωταγωνιστή τον Ντουέιν Τζόνσον, ο οποίος είχε πάρει τον τίτλο του πιο σέξι άντρα το 2016.

Διαβάστε ακόμα:

idris elba people cover 607