Industry

«Εγώ και ο Καμίνσκι»: Κερδίστε αντίτυπα του μυθιστορήματος του Ντάνιελ Κέλμαν

στα 10

Διαβάστε το απολαυστικό βιβλίο του Ντάνιελ Κέλμαν για τον κόσμο της τέχνης, πριν δείτε την ταινία του Βόλφγκανγκ Μπέκερ, με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Μπρουλ.

Flix Team
«Εγώ και ο Καμίνσκι»: Κερδίστε αντίτυπα του μυθιστορήματος του Ντάνιελ Κέλμαν

Ο σκηνοθέτης Βόλφγκανγκ Μπέκερ (του αξεπέραστου ««Good bye Lenin!»), μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα «Εγώ και ο Καμίνσκι» (εκδόσεις Καστανιώτη, μτφρ. Κώστας Κοσμάς) του Ντάνιελ Κέλμαν, συγγραφέα του διεθνούς μπεστ σέλερ «Η Μέτρηση του Κόσμου». Πρόκειται για ένα ευφυές και κωμικό παιχνίδι παρεξηγήσεων για το ψέμα και την αλήθεια, την ηθική και την τέχνη. Ο Σεμπάστιαν Τσέλνερ, νεαρός φοιτητής της ιστορίας της τέχνης που εργάζεται ως κριτικός σε διάφορα Μέσα, αναλαμβάνει να γράψει τη βιογραφία του εκκεντρικού ζωγράφου Μάνουελ Καμίνσκι, ελπίζοντας ότι ο ζωγράφος θα πεθάνει σύντομα και το βιβλίο θα αποκτήσει συγγραφική και εμπορική αξία. Η ιστορία όμως εξελίσσεται απρόβλεπτα...

me and kaminski poster gr 607

Η ταινία του Βόλφγκανγκ Μπέκερ, «Εγώ και ο Καμίνσκι», με πρωταγωνιστες τους Ντάνιελ Μπρουλ και Γέσπερ Κρίστενσεν, προβάλλεται στις αίθουσες από την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου, από τη Seven Films. Το Flix, η Seven Films και οι Εκδόσεις Καστανιώτη σάς κάνουν δώρο αντίτυπα του ομότιτλου βιβλίου του Ντάνιελ Κέλμαν για να ζήσετε την ιστορία του Καμίνσκι και του πολιορκητή του και στο χαρτί. Για να τα διεκδικήσετε, στείλτε e-mail στο win@flix.gr, με το θέμα «Εγώ και ο Καμίνσκι», σημειώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη διεύθυνση όπου θέλετε να παραλάβετε το βιβλίο. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα για την ταινία «Εγώ και ο Καμίνσκι» εδώ και απολαύστε την στις αίθουσες, απο την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου, από τη Seven Films.