Buzz

Ο Χιου Τζάκμαν τα κάνει όλα... μιούζικαλ!

στα 10

Σε ένα mash-up που εκτελεί με απίστευτο κέφι, ο Χιου Τζάκμαν τραγουδάει ένα τραγούδι από το «Les Miserables», αλλάζοντας τα λόγια με τον τρόπο που θα το έκανε ο Wolverine. Και είναι απλά... απολαυστικός!

Ο Χιου Τζάκμαν τα κάνει όλα... μιούζικαλ!

«Who am I? / Am I a superhero with some claws? / Or just an actor searching for applause? / Wolverine has all the fans / But what about me Hugh Jackman?»

Οι τεράστιες ικανότητες του Χιου Τζάκμαν στο μιούζικαλ μοιάζουν ακόμη ανεκμετάλλευτες, ακόμη κι αν ο ρόλος του στο «Les Miserables» του Τομ Χούπερ του χάρισε μια υποψηφιότητα για Οσκαρ.

Ενδίδοντας λοιπόν σε μια πρόκληση του BBC Radio 1, τραγουδάει ζωντανά στο στούντιο το «Who Am I?» από το «Les Miserables», αλλάζοντας τα λόγια για να τιμήσει τον Wolverine, το ρόλο που τον έκανε διάσημο.

2

2

Δείτε τον Χιου Τζάκμαν παρακάτω να βιώνει με αγωνία μια κρίση ταυτότητας, δίνοντας ιδέες σε επίδοξους παραγωγούς του Broadway για το πως θα έμοιαζε ένα μιούζικαλ για τον Wolverine. Με ισχυρές πιθανότητες, δε, να είναι καλύτερο και από τις μέχρι τώρα δύο κινηματογραφικές περιπέτειες του.


Διαβάστε ακόμη: