Buzz

Οταν οι αφίσες αποκαλύπτουν την (πικρή) αλήθεια για τις φετινές οσκαρικές ταινίες

στα 10

Μια σειρά από (πειραγμένα) πόστερ αποκαλύπτουν όλα όσα οι διαφημιστές δεν θα παραδεχτούν ποτέ ότι κρύβονται πίσω από τις πολυσυζητημένες ταινίες της φετινής σεζόν.

Οταν οι αφίσες αποκαλύπτουν την (πικρή) αλήθεια για τις φετινές οσκαρικές ταινίες

Κουβαλούν πολυάριθμες οσκαρικές υποψηφιότητες και πλουσιοπάροχες ακόμα βραβεύσεις, διθυραμβικές κριτικές και λαμπερούς σταρ. Και όλα αυτά φροντίζουν να τα μοστράρουν γενναιόδωρα και σε περίοπτη θέση στις επίσημες αφίσες τους. Τι θα γινόταν, όμως, αν τα πόστερ έλεγαν τη γυμνή αλήθεια πίσω από τις πιο φιλόδοξες και πολυσυζητημένες ταινίες της φετινής οσκαρικής σεζόν.

Το αποτέλεσμα θα ήταν κάπως σαν τις αφίσες που έφτιαξαν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας College Humor, οι οποίοι με μπόλικο χιούμορ αναλαμβάνουν να ξεμπροστιάσουν τις ταινίες της χρονιάς χαρίζοντάς τους τούς πλέον οδυνηρά ειλικρινείς τίτλους και νέα αποκαλυπτικά taglines.

Διαβάστε ακόμη: Best of 2016: Τα 16 Καλύτερα Poster

Ετσι το πολυαγαπημένο κριτικών και κοινού «La La Land» γίνεται μια ταινία για τους «ελκυστικούς 20κάτι λευκούς ανθρώπους που ονειρεύονται», το «Manchester by the Sea» η ταινία με τον «πιο ταλαντούχο Αφλεκ» (που όμως, ουπς, έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση), το «Arrival» ξαναβαφτίζεται «Γλωσσολογία: Η Ταινία», με πρωταγωνιστές διαστημικά καλαμάρια, το «Hacksaw Ridge» «εξακολουθεί να είναι μια ταινία του Μελ Γκίμπσον», με την αφίσα να αναρωτιέται «Θα ξεχάσουμε στ’ αλήθεια όλες τις ρατσιστικές μαλακίες που έχει πει;», ενώ το πόστερ του «Hidden Figures» σαρκάζει την απουσία των ονομάτων των πρωταγωνιστριών μιας από τις πιο απρόσμενες εισπρακτικές επιτυχίες της χρονιάς.

Δείτε τα όλα παρακάτω.

La La Land honest 607

Arrival honest 607

Hacksaw Ridge honest 607

Manchester by the Sea honest 607

Moonlight honest 607

Fences honest 607

Hell or High Water honest 607

Hidden Figures honest 607

Lion honest 607

Zootopia honest 607

Η 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ θα μεταδοθεί ζωντανά στις 26 (προς ξημερώματα 27) Φεβρουαρίου από το COSMOTE CINEMA 1HD σε σχολιασμό Γιώργου Σατσίδη και Χριστίνας Μπίθα, και από το COSMOTE CINEMA 2HD χωρίς σχολιασμό. Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Διαβάστε ακόμη