Buzz

Heeere's Johnny! Αλλη μία φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ από το «Dark Shadows»!

στα 10

Με μεθοδευμένη εγκράτεια αποκαλύπτει ο Τιμ Μπάρτον την εικόνα της νέας ταινίας του, χτίζοντας σαδιστικά την ανυπομονησία των φανς για το «Dark Shadows». Δείτε άλλη μία (ναι, μόνο μία) φωτό του Τζόνι «Βρικόλακα Μπαρνάμπας» Ντεπ, που «ξυπνά μετά από 200 χρόνια ύπνου...»

Heeere's Johnny! Αλλη μία φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ από το «Dark Shadows»!

Μπορεί τα νέα της εβδομάδας για την μαζική κοινότητα της showbiz να ήταν ο (πιθανός) χωρισμός του με τη Βανέσα Παραντί, αλλά η απέθαντη αγάπη του flix για τον Τιμ Μπάρτον μας κάνει να σας μεταφέρουμε ως πρώτη είδηση την νέα φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ ως «Βρικόλακα Μπαρναμπάς».

Η πόζα, το ύφος, το βλέμμα μας υποψιάζουν ότι το δίδυμο Μπάρτον-Ντεπ τα κατάφερε πάλι: κάτι σκοτεινό θα βγει κάτω από στρώσεις καρικατουρίστικου μακιγιάζ, κάτι απειλητικό θα ξεφύγει της ιστορίας/σαπουνόπερας, κάτι σχεδόν συγκινητικό στην ερμηνεία του Ντεπ θα σηκώσει τον ήρωα-βαμπίρ από το φέρετρο και εμάς θα μας ρίξει στο πάτωμα.

Θα μας πείτε: όλα αυτά από μία φωτογραφία; Οχι. Ολα αυτά από μία φωτογραφία και τις μνήμες του μακάβριου, απελπισμένου ρομαντισμού του Sweeney Todd, του Τρελοκαπελά που βουρκώνει ακόμα και κάτω από κίτρινους φακούς επαφής όταν ξαναφεύγει η Αλίκη του, του εφηβικού τέρατος «Ψαλιδοχέρη» με το οποίο όλοι ταυτιστήκαμε.

In Tim Burton we trust, ας ρίξει τις σκοτεινές του σκιές - αντέχουμε.

Η πλοκή του «Dark Shadows» θέλει τον βρικόλακα Μπαρνάμπας να ξυπνά, μετά από 200 χρόνια ύπνου, για να βρει ξανά τους απογόνους του και να ηγηθεί και πάλι της ιδιότυπης οικογένειάς του που αποτελείται από τη Μισέλ Φάιφερ, τον Τζόνι Λι Μίλερ, την Κλόι Μόρεντζ.

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ.