Buzz

«He is baaaack!»: Ο Τζέιμς Κάμερον επιστρατεύει τον Αρνολντ για τα sequels του «Avatar»

στα 10

Ποιος θα είναι ο κακός στρατηγός που θα συγκεντρώσει νέες δυνάμεις από τη Γη για να επιτεθούν στον πλανήτη Πανδώρα; Ο Αρνι!

«He is baaaack!»: Ο Τζέιμς Κάμερον επιστρατεύει τον Αρνολντ για τα sequels του «Avatar»

Αυτόν ξέρει, αυτόν εμπιστεύεται. Ο Τζέιμς Κάμερον θέλει τον Εξολοθρευτή του για τη συνέχεια του επικού του οράματος «Avatar». Φημολογείται ότι έγινε επίσημη πρόταση στον Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ (πάλαι ποτέ πιστό πρωταγωνιστή του: «Ο Εξολοθρευτής», «Total Recall», «True Lies») να περάσει ένα χρόνο της ζωής του στην Νέα Ζηλανδία για να γυρίσει back-to-back τα 3 sequels του Avatar.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο σκηνοθέτης βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φουλ στάδιο προεργασίας, καθώς εμμένει στη σκέψη να τα πραγματοποιήσει και τα τρία ταυτόχρονα, ξεκινώντας γύρισμα μέσα στο 2014. . Σύμφωνα με το Variety, ο Κάμερον δουλεύει πυρετωδώς με τους σεναριογράφους του - τον Τζος Φρίντμαν («Πόλεμος των Κόσμων»), τους Ρικ Τζάφα & Αμάντα Σίλβερ («Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Εξέγερση») και τον Σέιν Σαλέρνο («Αγριότητα»).

1

Από την πλευρά του ο Σβαρτζενέγκερ έχει δει τη ζωή του να αλλάζει συντριπτικά τα τελευταία δύο χρόνια: τελείωσε την πολιτική του καριέρα (τουλάχιστον μέχρι στιγμής), χώρισε, επέστρεψε στο σινεμά αρχικά με μικρά βήματα («Οι Αναλώσιμοι 2») και μετέπειτα με πρωταγωνιστικούς ρόλους («The Last Stand»), ενώ περιμένουμε να δούμε πώς ακριβώς θα επιστρέψει στο «Terminator 5».

2

Γιατί όχι λοιπόν; Ακόμα κι αν έχει μεγαλώσει αρκετά και ορατά, η επιλογή του να ερμηνεύσει ξανά τον «κακό» σε ταινία φαντασίας του Κάμερον αγγίζει τουλάχιστον τα όρια του cult. Με την καλή έννοια. Καλύτερα ο ίδιος ο Αρνι, σ' έναν ρόλο κλείσιμο ματιού απέναντι στου Νάβι ιθαγενείς της Πανδώρα, παρά να βομβαρδιζόμαστε με αποτυχημένα remakes ανακύκλωσης. Γιατί, ειλικρινά τώρα, πώς σας φάνηκε η «Ολική Επαναφορά»;