Buzz

«Have you been bad?» Μπραντ Πιτ, Μάικλ Φασμπέντερ, Πενέλοπε Κρουζ, Κάμερον Ντίαζ, Χαβιέ Μπαρδέμ στο teaser του «Counselor»

στα 10

'Η πώς μόλις ξεχάσαμε κάθε κουβέντα για το σίκουελ του «Προμηθέα».

«Have you been bad?» Μπραντ Πιτ, Μάικλ Φασμπέντερ, Πενέλοπε Κρουζ, Κάμερον Ντίαζ, Χαβιέ Μπαρδέμ στο teaser του «Counselor»

Είναι το πρώτο σενάριο που γράφει απευθείας για την οθόνη ο Κορμακ ΜακΚάρθι, ένας συγγραφέας του οποίου τα βιβλία έχουν δώσει ταινίες όπως το «Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους» και το «The Road».

Εχει ένα καστ που πολύ απλά μοιάζει ιδανικό. Ο Μάικλ Φασμέντερ είναι ένας δικηγόρος αποφασισμένος να βγάλει πολλά χρήματα πολύ γρήγορα. Κάτι που όπως συμβαίνει συχνά, τον κάνει να συμφωνήσει σε κάτι που υπό άλλες συνθήκες θα έβρισκε πιθανότατα πολύ κακή ιδέα: Να βοηθήσει ένα ζευγάρι εμπόρων ναρκωτικών (που έχουν σαν κατοικίδια δυο γατόπαρδους), να φέρουν εις πέρας την μεταφορά μιας τεράστιας ποσότητας ναρκωτικών από την Κολομβία στην Αμερική.

Καθώς φυσικά το σενάριο είναι γραμμένο από τον ΜακΚάρθι, μπορείτε να είστε βέβαιοι πως τα πράγματα δεν θα πάνε κατ' ευχήν και πως η πιο βίαιη και σκοτεινή πλευρά των ηρώων και της πραγματικότητας θα δείξει το άσχημο πρόσωπό της. Η απειλητική μουσική, εκείνο το συρματόσκοινο στη μέση του δρόμου και τύχη του άτυχου μοτοσικλετιστή, αποτελούν μια υπόσχεση που κάτι μας λέει ότι θα εκπληρωθεί με τον πιο επώδυνο τρόπο.

Το φιλμ που γυρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι στο Λονδίνο και την Αμερική (τα γυρίσματα διακόπηκαν για μια εβδομάδα εξ' αιτίας της αυτοκτονίας του αδελφού του σκηνοθέτη Τόνι Σκοτ) αναμένεται στις αμερικάνικες αίθουσες στις 25 Οκτωβρίου και μοιάζει ήδη σαν μια από τις ταινίες που θα μας απασχολήσουν για καιρό. Τουλάχιστον μέχρι την επόμενη απονομή των Οσκαρ.

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία και δείτε το teaser: