Buzz

«Hail, Caesar!»: Ολοι οι σταρ στην κάμερα, μιλούν για την υπέροχη τρέλα των αδελφών Κοέν

στα 10

Τζορτζ Κλούνεϊ, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζόνα Χιλ, Τίλντα Σουίντον, Τζος Μπρόλιν, Ρέιφ Φάινς: Δείτε τι λένε στην κάμερα για την πιο «κινηματογραφική» ταινία των αδελφών Κοέν!

Flix Team
«Hail, Caesar!»: Ολοι οι σταρ στην κάμερα, μιλούν για την υπέροχη τρέλα των αδελφών Κοέν

Την περιμένουμε πώς και πώς: το «Hail, Caesar!», η νέα ταινία των Τζόελ και Ιθαν Κοέν, θα ανοίξει το φεστιβάλ Βερολίνου τον Φεβρουάριο και έχει, δικαιολογημένα, όλο τον κινηματογραφικό κόσμο να μιλάει για αυτή. Καυστική κωμωδία, σάτιρα χολιγουντιανών ηθών και... αληθινή ιστορία: αναφέρεται (με τον μοναδικό τρόπο που γράφουν οι αδελφοί Κοέν τα σενάριά τους βέβαια) στη ζωή, το έργο και τα σκάνδαλα του Εντι Μάνιξ, αντιπροέδρου της MGM που μεσουράνησε τη δεκαετία του '50, ως δεξί χέρι του Λούις Μέγιερ.

Hail Caesar 607

Κανείς δε γνωρίζει αν οι Κοέν θα κρατήσουν ατόφια τα αληθινά γεγονότα που δοκίμασαν τα (νόμιμα) όρια της κινηματογραφικής βιομηχανίας, ή θα πατήσουν πάνω στο μύθο για ν’ αποδώσουν περισσότερο την ατμόσφαιρα της εποχής (όπως έκαναν και στην περίπτωση του «Inside Llewyn Davies»). Ο ήρωάς τους, ωστόσο, Τζόζεφ Εντγκαρ Αλεν Τζον Μάνιξ, φημολογείται ότι δε σταματούσε μπροστά σε κανένα εμπόδιο. Εμοιαζε με αυτούς τους (αντι)ήρωες από τις λαϊκές γειτονιές του Νιου Τζέρσεϊ που κυνηγούν το αμερικανικό όνειρο μέχρι τη Δύση. Ξεκινούν ως υπάλληλοι στο Λούνα Παρκ (εκείνος στο Palisades Amusement Park) και φτάνουν στη θέση του γενικού διευθυντή και αντιπροέδρου της Metro Goldwyn Mayer. Στην πορεία - κι αυτό είναι το κομμάτι που μοιάζει να ενδιαφέρει τους Κοέν - ο Μάνιξ δούλευε στο στούντιο ως «fixer», ο άνθρωπος που, με το αζημίωτο, «καθάριζε» τα σκάνδαλα των σταρς. Αλκοόλ, μοιχεία, ομοφυλοφιλία, έκθεση σε εκβιαστές, τα μίντια, κάτι σα σημερινός «crisis manager».

hail caesar 607

Το ρόλο του Εντι Μάνιξ στο «Hail, Caesar!» κρατά ο Τζος Μπρόλιν, ενώ ο Τζορτζ Κλούνεϊ υποδύεται έναν αδιόρθωτο σταρ, τον Μπερντ Γουίτλοκ. Συμπληρώνοντας το καστ, ο Ρέιφ Φάινς υποδύεται έναν από τους μυθοπλαστικούς ήρωες, τον σκηνοθέτη Λόρενς Λόρενζ, στο πρότυπο του Βιντσέντε Μινέλι, η Τίλντα Σουίντον ενσαρκώνει, ασφαλώς απολαυστικά, τη διάσημη μισητή κουτσομπόλα δημοσιογράφο Χέντα Χόπερ και ο Τσάνινγκ Τέιτουμ αναλαμβάνει το ρόλο ενός πρωταγωνιστή των μιούζικαλ, στο ύφος του Τζιν Κέλι. Μαζί τους και η Σκάρλετ Τζοχάνσον, ο Τζόνα Χιλ, η Φράνσις ΜακΝτόρμαντ και, ναι, ο Κριστόφ Λαμπέρ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλους αυτούς τους πρωταγωνιστές του «Hail, Caesar!» να μιλούν για την εμπειρία τους από τα γυρίσματα των αδελφών Κοέν - και τον καθένα, στο πολύ προσωπικό του character poster.

Διαβάστε περισσότερα:

hail caesar poster 607

hail caesar poster 607

hail caesar poster 607

hail caesar poster 607

hail caesar poster 607

hail caesar poster 607

hail caesar poster 607