Buzz

Η Σιένα Μίλερ είναι η απόλυτη ξανθιά του Αλφρεντ Χίτσκοκ;

στα 10

Το «The Girl», η τηλεταινία που ετοιμάζει το BBC με θέμα τη σχέση του Αλφρεντ Χίτσκοκ με την Τίπι Χέντρεν, μας τροφοδοτεί με νέες, πολλές φωτογραφίες της Σιένα Μίλερ και του Τόμπι Τζόουνς.

Η Σιένα Μίλερ είναι η απόλυτη ξανθιά του Αλφρεντ Χίτσκοκ;

Σκηνοθετημένο από τον Τζούλιαν Τζάρολντ («Becoming Jane») και σε σενάριο της Γκουίνεθ Χιους («Miss Austen Regrets»), το παραγωγής BBC «The Girl» αφηγείται τη θυελλώδη σχέση του Αλφρεντ Χίτσκοκ με την Τίπι Χέντρεν, την πρωταγωνίστρια των «Πουλιών» και του «Marnie». Τον Αλφρεντ Χίτσκοκ υποδύεται ο Τόμπι Τζόουνς ενώ την Αλμα, τη σύζυγο του, την υποδύεται η Ιμέλντα Στόντον. Οσο για το ρόλο της Χέντρεν, αυτός ταιριαστά ανήκει στην Σιένα Μίλερ, η οποία γνωρίζουμε πια ότι εκτός από όμορφη, boho και σκανταλιάρα, είναι και καλή ηθοποιός.

Η 90λεπτη τηλεταινία θα κάνει την τηλεοπτική της πρεμιέρα στις 24 Οκτωβρίου, στο BBC2 για την Αγγλία και στο HBO για την Αμερική.

Ο Τόμπι Τζόουνς μοιάζει να ψυχαναλύει ήδη τον Χίτσκοκ, μετά από τη μελέτη που έκανε για το ρόλο του: «Γνώριζε την κάθε πτυχή της διαδικασίας του κινηματογράφου,» λέει ο Τζόουνς, «και νομίζω ότι σκέφτηκε, θα την πάρω και θα την κάνω καλή ηθοποιό. Εχει τα όριά της στην υποκριτική, αλλά εγώ είμαι τόσο ικανός και τόσο πρακτικός που θα μπορέσω να τη μεταμορφώσω για να καλύψει τις ανάγκες μου.»

Περισσότερα, ελπίζουμε, όταν επιτέλους κυκλοφορήσει και τρέιλερ της ταινίας, αλλά προς το παρόν καμαρώστε τις δύο νέες φωτογραφίες στο gallery.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα για το «The Girl»

Διαβάστε και δείτε περισσότερα για το «Hitchcock», την άλλη ταινία που περιμένουμε με τον Αντονι Χόπκινς στο ρόλο του σκηνοθέτη και τη Σκάρλετ Γιόχανσον ως Τζάνετ Λι