Buzz

Η νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο θα λέγεται «Killer Crow» ή κάτι τέτοιο!

στα 10

Με το «Django Unchained» να προκαλεί αντιδράσεις, να φέρνει στο αμερικανικό box-office αέρα άγριου Νότου και να οδεύει ολοταχώς προς τα Οσκαρ, ο Κουέντιν Ταραντίνο μιλάει ήδη για την επόμενη ταινία του.

Η νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο θα λέγεται «Killer Crow» ή κάτι τέτοιο!

Η νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο πρόκειται για το τρίτο μέρος μιας άτυπης τριλογίας που ξεκίνησε με το «Inglourious Basterds» και συνεχίστηκε με το «Django Unchained» και τοποθετείται και αυτή την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Αυτά δήλωσε ο Ταραντίνο σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικο Empire, αποκαλύπτωντας πως το «Killer Crow», όπως τιτλοφορείται αυτή τη στιγμή το πρότζεκτ, γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Inglourious Basterds» και αφορά μια ομάδα μαύρων στρατιωτών μετά την απόβαση στη Νορμανδία.

«Η αρχική μου ιδέα για το "Ιnglourious Basterds» ήταν πως θα αφορούσε μια μεγαλύτερη ιστορία μέσα στην οποία θα συμπεριλαμβανόταν αυτή που είδαμε στην ταινία. Υπήρχε και μια ιστορία για μια ομάδα μαύρων στρατιωτών, οι οποίοι θα έπεφταν θύματα του Αμερικανικού στρατού και θα γίνονταν και αυτοί βίαιοι σαν άλλοι Απάτσι όπως ακριβώς ο Αλντο Ρέινς (σ.σ. ο χαρακτήρας του Μπραντ Πιτ στο "Inglourious Basterds").», δηλώνει ο Ταραντίνο, ο οποίος συμπληρώνει πως πέταξε αυτήν την ιστορία από εκείνη την ταινία αλλά είναι σχεδόν γραμμένη και ο τίτλος της θα είναι «Killer Crow» ή κάτι τέτοιο...

Μέχρι να μάθουμε περισσότερα για το νέο πόνημα του Κουέντιν Ταραντίνο, διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «Django Unchained» που βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Ιανουαρίου.