Buzz

Η Κατρίν Ντενέβ στην καινούρια ταινία του Γιάννη Σμαραγδή

στα 10

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα του διεθνούς καστ της καινούριας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι». Ανάμεσα τους ξεχωρίζει φυσικά η Κατρίν Ντενέβ στο ρόλο της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας!

Flix Team
Η Κατρίν Ντενέβ στην καινούρια ταινία του Γιάννη Σμαραγδή

Γνωρίζαμε ήδη πως ο Γιάννης Σμαραγδής («Εl Greco») ετοιμάζεται πυρετωδώς για την καινούργια του υπερπαραγωγή «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι» που αφηγείται την ιστορία του Ιωάννη Βαρβάκη, ενός πειρατή που γίνεται ζάμπλουτος έμπορος χαβιαριού και δεν σταματά να αγωνίζεται ενάντια σε κάθε εμπόδιο για την απόκτηση χρήματος, εξουσίας και πολιτικής επιρροής, για να χαρίσει στο τέλος όλα του τα υπάρχοντα στο όνομα της αγάπης.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα, την Πύλο, την Αίγινα, την Κρήτη, τα Ψαρά, την Αγία Πετρούπολη και το Αστραχάν προκειμένου να καλυφθεί η πραγματική ζωή του Βαρβάκη η οποία ξεκινά από τα Ψαρά, φτάνει στην αυλή της Μεγάλης Αικατερίνης στη Ρωσία, διασχίζει τη Κασπία Θάλασσα για να καταλήξει στην Ελλάδα της Επανάστασης του 1821.

Αυτό, ωστόσο, που ξεχωρίζει είναι τα ονόματα που μόλις ανακοινώθηκαν και συμπληρώνουν το ελληνικό καστ της ταινίας (Λάκης Λαζόπουλος, Ακης Σακελλαρίου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Γιάννης Βούρος, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Παύλος Κοντογιαννίδης κ.ά.).

Toν Ιωάννη Βαρβάκη υποδύεται ο Γερμανός Σεμπάστιαν Κοχ (γνωστός από τις «Ζωές των Αλλων» και τον «Αγνωστο») ενώ σε ρόλο κλειδί θα δούμε τον - Μόντι Πάιθον - Τζον Κλιζ και στο ρόλο της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας την Κατρίν Ντενέβ.

Τα γυρίσματα της ταινίας που διανέμουν στην Ελλάδα η Feelgood Entertainment (σε συνεργασία με την Sony Pictures Home Entertainment Hellas) και διεθνώς η Sony Pictures Entertainment θα ξεκινήσουν στις 31 Οκτωβρίου.