Buzz

«Η Γυναίκα με τα Μαύρα»: Δείτε πώς γυρίστηκε η ταινία!

στα 10

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο σκηνοθέτης Τζέιμς Γουότκινς και οι υπόλοιποι συντελεστές αποκαλύπτουν αλήθειες για τη «Γυναίκα με τα Μαύρα» και τη σχέση τους με τον τρόμο.

«Η Γυναίκα με τα Μαύρα»: Δείτε πώς γυρίστηκε η ταινία!

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ στον πρώτο «ενήλικο» ρόλο του μετά τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ, μια κλασική ιστορία μυστηρίου και φαντασμάτων και η ανανεωμένη υπογραφή της Hammer Films στην παραγωγή. Με αυτά τα διαπιστευτήρια έρχεται στους κινηματογράφους «Η Γυναίκα με τα Μαύρα», ορκισμένη να πάρει εκδίκηση από τον κάθε θεατή!

Βασισμένη στο μυθιστόρημα της Σούζαν Χιλ, η ταινία αφηγείται την ιστορία του νεαρού δικηγόρου Αρθουρ Κιπς (Ντάνιελ Ράντκλιφ), ο οποίος αναγκάζεται να αφήσει τον τρίχρονο γιο του στο Λονδίνο για να ταξιδέψει στο απομακρυσμένο χωριό Κράιθιν Γκίφορντ και να τακτοποιήσει τις κληρονομικές εκκρεμότητες του μιας πελάτισσας. Οταν όμως φτάνει στο ανατριχιαστικό παλιό αρχοντικό ανακαλύπτει σταδιακά μια σειρά από σκοτεινά μυστικά που στοιχειώνουν το παρελθόν της περιοχής. Και η ανησυχία του Αρθουρ μεγαλώνει όταν μια μυστηριώδης γυναικεία φιγούρα ντυμένη στα μαύρα αρχίζει να εμφανίζεται μπροστά του, επιβεβαιώνοντας τους φόβους και τις δυσιδαιμονίες των χωρικών.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον σκηνοθέτη Τζέιμς Γουότκινς, τον Ντάνιελ Ράντκλιφ και τους υπόλοιπους συντελεστές της «Γυναίκας με τα Μαύρα» να μιλούν για τις εμπειρίες τους στο γύρισμα, τη δύναμη του μεταφυσικού τρόμου και τη συνάντησή τους με μια παράξενη, σκοτεινή φιγούρα!

Διαβάστε και δείτε περισσότερα για τη «Γυναίκα με τα Μαύρα» εδώ και μάθετε πού παίζεται σε previews αυτήν την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.