Buzz

Η Εμα Γουάτσον κάνει και pole dancing για τη Σοφία Κόπολα

στα 10

Με το νέο κλιπ του «Bling Ring» της Σοφία Κόπολα το πάρτι παίρνει φωτιά! Κι αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, τα κλεφτρόνια των celebrities θα το γιορτάσουν στο Φεστιβάλ Καννών.

Η Εμα Γουάτσον κάνει και pole dancing για τη Σοφία Κόπολα

Βασισμένο στην πραγματική ιστορία μιας παρέας παιδιών που έγιναν διάσημα όταν από τον Οκτώβριο του 2008 μέχρι και τον Αύγουστο του 2009 συγκέντρωσαν 3 εκατομμύρια δολάρια μετά από επιδρομή στα σπίτια διασήμων (ανάμεσα τους αυτά της Πάρις Χίλτον, του Ορλάντο Μπλουμ και της Λίντσεϊ Λόχαν), το «The Bling Ring» έρχεται να προστεθεί στην εξιστόρηση μιας «δυσλειτουργικής εφηβείας», όπως τη γράφει εδώ και τέσσερις ταινίες η Σοφία Κόπολα.

Βασισμένο στα πραγματικά γεγονότα που παρακολούθησε το άρθρο του Vanity Fair «Οι Υποπτοι φορούσαν Λουμπουτέν» και με τους περισσότερους από τους σταρς που έπεσαν θύματα της συμμορίας να πρωταγωνιστούν στην ταινία, το «The Bling Ring» θα κάνει την πρεμιέρα του (φημολογείται, αλλά είναι πλέον σχεδόν σίγουρο) στο 66ο Φεστιβάλ Καννών.

Στο κλιπ που μόλις κυκλοφόρησε, η Εμα Γουάτσον και η παρέα της αποδεικνύουν πως ξέρουν να περνούν καλά, έστω και… με δανεικό αλκοόλ και pole! Δείτε το παρακάτω.

Περισσότερο «Bling Ring»