Buzz

Χορέψτε με την Ελεν! Εχει τα γενέθλιά της!

στα 10

Η Ελεν ΝτιΤζένερις, η φετινή οικοδέσποινα των Οσκαρ, θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα: δεν αποκαλύπτουμε το promo του Super Bowl πριν μας το επιτρέψουν. Είναι όμως Υδροχόος και κάνει ό,τι θέλει! Χορέψτε μαζί της λοιπόν!

Χορέψτε με την Ελεν! Εχει τα γενέθλιά της!

Δεν της φαίνεται αλλά η φετινή Οσκαρική παρουσιάστρια, Ελεν ΝτιΤζένερις, έκλεισε τα 56 της χρόνια! Η διάσημη κωμικός με την πρωινή εκπομπή που σκίζει σε θεαματικότητες και αγαπιέται ισόποσα από καλεσμένους celebrities και τηλεοπτικό κοινό, είναι γλυκιά, ξύπνια, υπέροχη και... λίγο τρελή - και για αυτό κρατιέται νέα. Τόσο νέα ώστε να κάνει πλάκα με την εικόνα της και να πιστεύει στα... παραμύθια.

Φέτος, η Beats Music την επέλεξε να διαφημίσει το νέο της application σε ένα σποτάκι που θα παιχτεί αποκλειστικά στο Super Bowl. «Πρόκειται για ένα application που σε βοηθάει να επιλέξεις και να δημιουργήσεις μουσικά playlists ανάλογα με τα γούστα και τη διάθεσή σου. Και δεν σου πετάει άσχετα πράγματα - γιατί είναι φτιαγμένο από κανονικούς ανθρώπους. Σαν και μένα....» εξήγησε χθες το πρωί στο κοινό του Ellen.

«Κανονικά, αυτό το σποτάκι δεν πρέπει να το δείτε πριν το Super Bowl. Αλλά είναι τα γενέθλιά μου, είναι η εκπομπή και για αυτό κάνω ό,τι θέλω! Kαλά να πάθουν που μου το έστειλαν νωρίτερα» γέλασε και πάτησε το play! [Δείτε περισσότερα σποτάκια του Super Bowl εδώ].

2

Βγαλμένο από το σκοτεινό σύμπαν των παραμυθών αλλά με μία Γουές Αντερσον νότα, το promo της Beats Music έχει το χιούμορ και το beat που ταιριάζει στην παρουσιάστρια - η Ελεν είναι διαβόητη για το πώς υποχρεώνει τους καλεσμένους της να χορέψουν μαζί της για λίγα δευτερόλεπτα πριν κάτσουν στην αναπαυτική τους καρέκλα.

«Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένα κοριτσάκι που διψούσε απεγνωσμένα για τη σωστή χορευτική μουσική...Και χόρεψαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!»

Ή όπως μας διατάζει ο κακός λύκος: «Hit play, baby!»

.

Περισσότερη Ελεν:

Tags: super bowl