Buzz

«G.I. Joe: Retaliation» πρόκειται για κάποιο αστείο;

στα 10

Το TV spot του «G.I. Joe: Retaliation» είναι έτοιμο για την επίσημη πρεμιέρα του στο διαφημιστικό διάλειμμα του Super Bowl στις 5 Φεβρουαρίου. Δείτε τις μεταλλαγμένες μηχανές, τις μάχες με σπαθιά κατά τη διάρκεια ....ορειβασίας, τον (πάλαι ποτέ) The Rock να απαγγέλλει Jay Z στους φαντάρους και τη φάτσα του Μπρους Γουίλις στο τέλος. Και πέστε μας: μας κάνουν πλάκα;

«G.I. Joe: Retaliation» πρόκειται για κάποιο αστείο;

Πέντε μήνες πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, κυκλοφορεί ένα TV Spot 32 δευτερολέπτων για το «G.I. Joe: Retaliation», sequel του «G.I. Joe: Η Γέννηση της Κόμπρα»(2009), ή, πιο σωστά, της επόμενης ταινίας του franchise των κόμικ, των παιχνιδιών, της τηλεοπτικής σειράς και των κινηματογραφικών διασκευών.

Η βιασύνη της Paramount να εμφανίσει εικόνα έχει να κάνει με τα διαφημιστικά διαλείμματα του Super Bowl, του τελικού του αμερικανικού footbal, που προσφέρουν με πανάκριβο αντίτιμο ένα συμπαγές τηλεοπτικό κοινό εκατομμυρίων θεατών που... διψάνε για τεστοστερόνη.

Και αν κάτι θα βρούνε άφθονο σ' αυτά τα 32'' είναι ακριβώς αυτό: αντρίλα.

Γιατί από τα λαδωμένα μπράτσα του Ντουέιν (The Rock) Τζόνσον και το τετράγωνο πιγούνι του παλαίμαχου Μπρους Γουίλις (που ακόμα και σήμερα όταν πιάνει οπλοπολυβόλο απαιτούμε να συνοδεύει κάθε σφαίρα και με ατάκα), μέχρι τις απίστευτες σκηνές γελοίου εντυπωσιασμού (που θέλει το action να συμβαίνει με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς - «Τίγρη και Δράκου» με «Επικίνδυνες Αποστολές» και «Transformers» σε ένα) αυτό το trailer μας προετοιμάζει για μια ταινία που απευθύνεται σε όσους είναι, ή παραμένουν, 11χρονα αγοράκια.

Οι υπόλοιποι ίσως αναρωτηθούν αυτό που πάθαμε κι εμείς όταν πατήσαμε το play: μήπως είναι... spoof? Πρόκειται για κωμωδία;

Θα μπορούσε: το σενάριο υπογράφουν οι σεναριογράφοι του «Zombieland» (Ρετ Ριζ και Πολ Βέρνικ), ενώ αυτή τη φορά σκηνοθέτης Τζον Μ. Τσου (ναι, ναι των «Step Up» ταινιών και του ντοκιμαντέρ για τον Τζάστιν Μπίμπερ). Το καστ πλαισιώνουν οι Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μπρους Γουίλις, Ντουέιν Τζόνσον, Ρέι Παρκ, Τζόναθαν Πράις.

Τα υπόλοιπα στην πρεμιέρα της ταινίας, στις 29 Ιουνίου.