Industry

Το ΕΚΚ επέλεξε ως νέο Διευθυντή Ανάπτυξης και Παραγωγής τον Πάνο Θωμαΐδη

στα 10

Μετά και τη δεύτερη προκήρυξή της, καλύφθηκε η θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης και Παραγωγής στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου.

Το ΕΚΚ επέλεξε ως νέο Διευθυντή Ανάπτυξης και Παραγωγής τον Πάνο Θωμαΐδη

Το πόστο του Διευθυντή Ανάπτυξης και Παραγωγής στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου είχε, για πρώτη φορά, αναλάβει τον Φεβρουάριο 2017 ο Βασίλης Κοσμόπουλος. Οταν, στην πορεία, τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου, ο Κοσμόπουλος ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΕΚΚ, το πόστο έμεινε κενό, ενώ η πρώτη προκήρυξή του τον Απρίλιο του 2018 κρίθηκε άγονη.

Διαβάστε ακόμη: Και ξανά, νέα σύνθεση στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου

Με τη δεύτερη προκήρυξη, επιλέχθηκε ως Διευθυντή Ανάπτυξης και Παραγωγής ο Πάνος Θωμαΐδης, για τον οποίο γνωρίζουμε τα λίγα που αναφέρει το δελτίο Τύπου του ΕΚΚ κι ελπίζουμε ότι θα μάθουμε περισσότερα στην πορεία της θητείας του. Διαβάστε παρακάτω αυτούσια την ανακοίνωση του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.

πάνος θωμαΐδης 607

Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου σχετικά με την επιλογή Διευθυντή Ανάπτυξης και Παραγωγής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (Ε.Κ.Κ.), σε συνέχεια της δημόσιας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και κατόπιν υποβολής σχετικής εισήγησης από τον Γενικό Διευθυντή,ανακοινώνει την ομόφωνη απόφασή του για την επιλογή του κ. Πάνου Θωμαΐδη για την κάλυψη της θέσης του Διευθυντή Ανάπτυξης και Παραγωγής με θητεία μέχρι τις 13/2/2020.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλες και όλους τους υποψηφίους, οι οποίοι με πραγματική διάθεση προσφοράς στον ελληνικό κινηματογράφο υπέβαλαν τις υψηλού επιπέδου υποψηφιότητές τους για την κάλυψη της θέσης.

Ακολουθεί το βιογραφικό σημείωμα του νέου Διευθυντή Ανάπτυξης και Παραγωγής:

Ο Πάνος Θωμαΐδης είναι σκηνοθέτης, παραγωγός, συνιδρυτής και στέλεχος της ανεξάρτητης εταιρείας παραγωγής οπτικοακουστικών έργων PATH, που εδρεύει στην Αθήνα.

Απόφοιτος του American Film Institute (AFI Center for Advanced Film & Television Studies/Hollywood, CA, USA), κάτοχοςμεταπτυχιακούτίτλουσπουδών (MFA in FILM Directing) από το ACCD (Art Center College of Design, Pasadena, CA, USA) και ΜΒΑ από το ALBA (Athens Laboratory of Business Administration).

Εμπειρος επαγγελματίας, έχει εργαστεί από τα νεανικά του χρόνια στον οπτικοακουστικό κλάδο, στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τη διαφήμιση και τα νέα μέσα, αλλά και στους κλάδους της πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής, στο χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ.

Με δημιουργικές, αλλά και διοικητικές ικανότητες, κατείχε αντίστοιχες εργασιακές θέσεις. Σκηνοθέτης, Παραγωγός ή/και Σεναριογράφος σε πάνω από 300 διαφημιστικά σπότς, πολυάριθμα αυτοτελή τηλεοπτικά επεισόδια, ντοκιμαντέρ,εταιρικά videos, industrials και εκπαιδευτικές ταινίες.

Κατείχε στελεχικές θέσεις, όπως αυτές του Διευθυντή Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ή του Διευθυντή τμήματος Post Production στη Movielab A.E., εταιρεία του ομίλου της Spot JWT Athens, του Συμβούλου Εταιρικής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και του Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Εκσυγχρονισμού σε επιχειρήσεις του οπτικοακουστικού κλάδου.


Διαβάστε ακόμη: