Industry

Future Shorts: έρχεται στο Δαναό το διεθνές πρόγραμμα ταινιών μικρού μήκους

στα 10

Tο διεθνές πρόγραμμα ταινιών μικρού μήκους «Future Shorts», που προβάλλεται ταυτόχρονα σε 18 χώρες, έρχεται στην Ελλάδα και στον κινηματογράφο Δαναό, μέσω της κινηματογραφικής εταιρίας Filmtrade.

Future Shorts: έρχεται στο Δαναό το διεθνές πρόγραμμα ταινιών μικρού μήκους

Η Filmtrade λανσάρει στην Ελλάδα, μέσω της νέας εταιρίας Big Secret στην οποία συμμετέχει, το διεθνές πρόγραμμα «Future Shorts», το οποίο θα προβάλλει μερικές από τις βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους της διεθνούς κινηματογραφίας.

Το πρώτο αφιέρωμα θα γίνει στα τέλη Ιανουαρίου στον κινηματογράφο Δαναό, ενώ θα ακολουθήσουν τρία ακόμα «Future Shorts» φεστιβάλ μέσα στο 2012.

Το «Future Shorts Festival» έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα δημοφιλέστερα γεγονότα του είδους, καθώς οι παράλληλες προβολές σε όλο τον κόσμο δημιουργούν αυτόματα, όχι απλά ένα δίκτυο διανομής, αλλά και μία παγκόσμια κινηματογραφική κοινότητα.

Φέτος, το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε περισσότερες από 30 χώρες, 60 πόλεις και 140 αίθουσες - σινεμά, θέατρα, γκαλερί, μουσικές σκηνές, κλαμπ, αποθήκες. Το πρόγραμμα των ταινιών θα συνοδεύουν ζωντανές μπάντες, DJs και art installations.

«Από το Λονδίνο στη Μόσχα, και από την Μελβούρνη στην Τζακάρτα όσοι ψάχνουν την κινηματογραφική περιπέτεια και ονειρεύονται το σινεμά θα γίνουν μέρος ενός γεγονότος που επιθυμεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο...» υπόσχονται οι διοργανωτές του φεστιβάλ.

Μάθετε περισσότερα και δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα τους στο επίσημο site του «Future Shorts»