Buzz

Shoot 'Em Up! Eκρηκτικό τρέιλερ για το «Free Fire» με την Μπρι Λάρσον

στα 10

Η οσκαρούχος ηθοποιός και ένα εντυπωσιακό καστ παγιδεύονται εν μέσω καταιγιστικών πυρών στη νέα μαύρη κωμωδία του τρομερού Βρετανού σκηνοθέτη Μπεν Γουίτλι. Θα μείνει κανείς ζωντανός;

Shoot 'Em Up! Eκρηκτικό τρέιλερ για το «Free Fire» με την Μπρι Λάρσον

Μπορεί εμείς στην Ελλάδα να μην έχουμε δει ακόμα (και πιθανότατα δεν θα δούμε ποτέ!) την προηγούμενη ταινία του, το δυστοπικό φιλμ επιστημονικής φαντασίας «High-Rise» με πρωταγωνιστή τον Τομ Χίντλστον, ωστόσο ο Βρετανός σκηνοθέτης Μπεν Γουίτλι έχει ήδη έτοιμη τη νέα δημιουργία του, η οποία μόλις έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

Ο εκκεντρικός δημιουργός, που έχει ασχοληθεί με κάθε πιθανό κινηματογραφικό είδος, από το γκανγκστερικό φιλμ («Down Terrace») μέχρι την ταινία τρόμου («Kill List») και από τη μαύρη κωμωδία («Sightseers») μέχρι την ψυχεδελική ταινία εποχής («A Field in England»), σερβίροντάς το πάντα με κάποια διεστραμμένη ανατροπή, υπογράφει τώρα ό,τι μοιάζει με την πιο mainstream απόπειρά του μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ακόμη: Τορόντο 2016: Οι σταρ του Φεστιβάλ στο φακό του Variety

Free Fire 607

Και όχι μόνο επειδή στο «Free Fire» (την πρώτη του παραγωγή σε αμερικανικό έδαφος) έχει επιστρατεύσει ένα υπέροχο καστ που περιλαμβάνει την οσκαρική Μπρι Λάρσον («Το Δωμάτιο»), τον Αρμι Χάμερ, τον Κίλιαν Μέρφι και τον Σαμ Ρίλεϊ ή επειδή διαθέτει τον Μάρτιν Σκορσέζε σε ρόλο παραγωγού. Αλλά επειδή ήδη από τα πρώτα τρέιλερ το φιλμ μοιάζει με ένα απολαυστικό μείγμα κωμωδίας, θρίλερ και ταινίας δράσης, με την καταιγιστική δράση να εναλλάσσεται με σαρκαστικές ατάκες σε ρυθμό πολυβόλου.

Η ταινία εκτυλίσσεται στη Βοστώνη του 1978 και διαδραματίζεται σχεδόν εξολοκλήρου σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη, όπου δύο Ιρλανδοί, μια συμμορία που εμπορεύεται όπλα και μια γυναίκα μεσάζων συναντιούνται για μια αγοραπωλησία. Φυσικά, όμως, κάτι θα πάει (πολύ) στραβά και θα βρεθούν όλοι τους εν μέσω μια αδιάκοπης ανταλλαγής πυροβολισμών, απ’ όπου ο καθένας θα κάνει τα πάντα για να βγει ζωντανός.

Δείτε παρακάτω τα δύο τρέιλερ που κυκλοφόρησαν για την ταινία, καθώς και την υπέροχη αφίσα της.



Διαβάστε ακόμη

Free Fire poster 607