Buzz

Τι συνδέει τη Μαρίσα Τομέι με την Ιζαμπέλ Ιπέρ και είναι... βραστό;

στα 10

Ποτέ δεν ξέρεις τι είναι αυτό που φέρνει κοντά δυο μούσες.

Τι συνδέει τη Μαρίσα Τομέι με την Ιζαμπέλ Ιπέρ και είναι... βραστό;

Η Μαρίσα Τομέι είναι «μόνιμη» ηθοποιός στις ταινίες του Αϊρα Σακς. Εχει παίξει στο «Love Is Strange» και στο «Little Men» (δεν θα τη δείτε, η σκηνή της κόπηκε στο μοντάζ!) και τώρα είναι μέρος του ensemble cast του «Frankie» που έκανε την πρεμιέρα του στις Κάννες - όπως και η Ιζαμπέλ Ιπέρ που για πρώτη φορά συνεργάζεται με τον Αμερικανό σκηνοθέτη.

Διαβάστε ακόμη: Κάννες 2019 | Το «Frankie» του Αϊρα Σακς είναι απλό και περίπλοκο μαζί, ακριβώς όπως η ζωή

Σε συνέντευξή της για την ταινία στο Screen (διαβάστε την ολόκληρη εδώ), η Μαρίσα Τομέι μιλά για τη στενή σχέση της με τον Σακς: «Εχουμε μια δική μας στενογραφία, γελάμε πολύ μαζί. Καταλαβαίνω, ελπίζω, τι αναζητά ο Αϊρα κι εμπνέουμε ο ένας τον άλλον.»

frankie 607 1

Η Τομέι, ωστόσο, δεν ήξερε τι ακριβώς να περιμένει από τη Γαλλίδα σταρ με την οποία θα συνεργαζόταν - η ζωή έκανε τη γνωριμία τους απλή. Μια από τις πρώτες μέρες του γυρίσματος, οι ηθοποιοί περίμεναν το συνεργείο να στήσει ένα εξωτερικό, δίπλα στο δρόμο, κατά τις 11 το πρωί. «Η Ιζαμπέλ έβγαλε το βραστό αυγό της από το ψυγειάκι της κι εγώ έβγαλα το δικό μου,» λέει η Τομέι γελώντας. «Κοιταχτήκαμε σαν να λέμε, "τώρα θα φάμε κι οι δυο το αυγό μας". Αν έχεις δουλέψει τόσα χρόνια όσα εμείς, ξέρεις ότι θα χρειαστείς ένα αυγό. Πρέπει να το ετοιμάσεις μόνη σου και να το έχεις κοντά σου.»

Στο «Frankie», η Ιπέρ υποδύεται τη Φράνκι του τίτλου που, ως ασθενής, συγκεντρώνει γύρω της όλη της την οικογένεια για να την αποχαιρετήσει. Η Τομέι ενσαρκώνει την κολλητή της φίλη. Κι ένα βραστό αυγό ήταν αυτό που χρειάστηκαν οι δυο ηθοποιοί για να... σπάσουν το τσόφλι των ηρωίδων τους.

Δείτε ακόμη: Μαγική Ιζαμπέλ Ιπέρ στο τρέιλερ του «Frankie» του Αϊρα Σακς