Buzz

Οι Τζον Κραζίνσκι και Νάταλι Πόρτμαν πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι «The Fountain of Youth»

στα 10

Ο πολυάσχολος Γκάι Ρίτσι ετοιμάζεται να κάνει τη δική εκδοχή του «Indiana Jones».

Οι Τζον Κραζίνσκι και Νάταλι Πόρτμαν πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι «The Fountain of Youth»

Φαίνεται πως ο Γκάι Ρίτσι είναι σε εκείνη την περίοδο της ζωή του που βγάζει τη μια ταινία πίσω από την άλλη. Μετά το περσινό «The Covenant» αλλά και τη νέα του ταινία «The Ministry of Ungentlemanly Warfare» με πρωταγωνιστή τον Χένρι Κάβιλ, η οποία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο, ο Ρίτσι έχει ήδη στα σκαριά την επόμενή του ταινία η οποία, όπως και οι προηγούμενες του εξάλλου, έχει ένα υπέροχο καστ.

Η νέα του ταινία θα έχει τον τίτλο «The Fountain of Youth» σε παραγωγή της Apple και Skydance Media, με πρωταγωνιστές τους Τζον Κραζίνσκι και Νάταλι Πόρτμαν.

Διαβάστε ακόμα: Ο Γκάι Ρίτσι θα σκηνοθετήσει το live action ριμέικ του «Ηρακλή» της Disney

guy ritchie

Το σενάριο, το οποίο έγραψε το Τζέιμς Βάντερμπιλτ (γνωστός από ταινίες όπως «Zodiac», «The Amazing Spider-Man» και τα τελευταία «Scream»), θα επικεντρώνεται σε δύο αποξενωμένα αδέρφια (Κραζίνσκι και Πόρτμαν) που συνεργάζονται σε μια παγκόσμια ληστεία για να βρουν τη μυθολογική πηγή της νεότητας. Πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους για την ιστορία για να ακολουθήσουν ενδείξεις για μια επική περιπέτεια που θα αλλάξει τη ζωή τους - και πιθανώς θα οδηγήσει στην αθανασία.

Η ταινία, η οποία θυμίζει κάτι από «Indiana Jones» συναντά την σειρά ταινιών «Ocean’s», αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματά της αρκετά σύντομα και μάλλον θα την δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2025. Αλλά με την φόρα που έχει πάρει ο Ρίτσι δεν θα μας εκπλήξει αν την δούμε και πολύ νωρίτερα τελικά.