Industry

«Ερωτας από την Αρχή»: Κερδίστε μια γουλιά ευτυχίας!

στα 10

Το Disaronno, η Audio Visual και το Flix πιστεύουν ότι οι μεγάλοι έρωτες δε συμβαίνουν μόνο στις ταινίες… Γι’ αυτό σας εφοδιάζουν με τα απαραίτητα για να γιορτάσετε τον δικό σας!

Flix Team
«Ερωτας από την Αρχή»: Κερδίστε μια γουλιά ευτυχίας!

Η Πέιτζ και ο Λίο είναι ένα νεαρό ερωτευμένο ζευγάρι που ζει ευτυχισμένα στο Σικάγο. Μετά από ένα τροχαίο ατύχημα όμως, η Πέιτζ χάνει τελείως τη μνήμη της από την περίοδο της κοινής τους ζωής: όταν συνέρχεται από το κώμα, δεν αναγνωρίζει καθόλου τον άντρα της. Η Πέιτζ σκέφτεται και συμπεριφέρεται ακριβώς όπως τότε που ήταν φοιτήτρια νομικής, πριν από πέντε χρόνια, προτού γνωρίσει τον Λίο και αποφασίσει να γίνει καλλιτέχνης. Και, το κυριότερο, δεν αναγνωρίζει καθόλου την τωρινή της ζωή. Δεν καταλαβαίνει γιατί έχει απομακρυνθεί από την οικογένειά της ούτε γιατί εγκατέλειψε μια πολλά υποσχόμενη δικηγορική καριέρα, της λείπει η συντηρητική της γκαρνταρόμπα, κι επίσης πιστεύει ότι είναι ακόμα αρραβωνιασμένη με το γοητευτικό επιχειρηματία Τζέρεμι – ο οποίος τη διεκδικεί. Ο Λίο παρόλ' αυτά δεν θα το βάλει εύκολα κάτω: θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κερδίσει ξανά την καρδιά της Πέιτζ, σα να γνωρίζονταν από την αρχή.

Το Disaronno, η Audio Visual και το Flix κάνουν δώρο σε 10 από εσάς ένα ρομαντικό gift bag:

Μια φιάλη Disaronno γιατί έχει τη γεύση του έρωτα...

disaronno

Ενα απαλό lip gloss για να λάμψει το χαμόγελό σας…

lipgloss

Και κεράκια για να φωτιστείτε σωστά!

candles

Εάν είστε πάνω από 18, στείλτε email στο win@flix.gr με το ονοματεπώνυμό σας, γράφοντας οπωσδήποτε στο subject Disaronno και πάρτε μέρος στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα 10 gift bags. Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι και την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email τη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία «Ερωτας από την Αρχή», που βγαίνει στους κινηματογράφους από την Audio Visual στις 13 Φεβρουαρίου.