Buzz

Ενα ζευγάρι θα ζήσει... Ψηλά στον Ουρανό!

στα 10

Το σπίτι στην Γιούτα που κατασκευάστηκε κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση του σπιτιού του «Up» («Ψηλά στον Ουρανό») πουλήθηκε σ' ένα ζευγάρι για 400.000 δολάρια! Να έχουν μία ...pixar ζωή!

Ενα ζευγάρι θα ζήσει... Ψηλά στον Ουρανό!

Ο Κλίντον και η Λινέτ Χάμπλινγκ, ένα ζευγάρι φανατικών θαυμαστών των ταινιών της Disney, αγόρασε το σπίτι που χτίστηκε στο Χέριμαν (προάστιο της πόλης Σολτ Λέικ στη Γιούτα), ως πιστή ρέπλικα του σπιτιού του «Καρλ» και της «Ελι» του εικονικού πλέον ζευγαριού του «Ψηλά στον Ουρανό». Οι ίδιοι παστέλ τοίχοι, η ίδια μπλε κουζίνα με τα μπλε ρετρό ηλεκτρικά είδη, το ίδιο ξύλινο μπαλκόνι. Και ...τιμή έκπληξη, καθώς τα σπίτια στην γενέτειρά τους Καλιφόρνια, την μεσιτική αγορά της οποίας έψαχναν αρχικά, ήταν πολύ πιο ακριβά. Διαβάζοντας όμως το νέο για το σπίτι του «Up», δεν πίστευαν στα μάτια τους: ήταν μέσα στις οικονομικές τους δυνατότητες και ήταν... το σπίτι των ονείρων τους.

Ομως κάπως έτσι συνωμοτεί το σύμπαν όταν όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι... αθεράπευτα ρομαντικοί: ο εργολάβος Ανταμ Μπάνγκερντερ, που έχτισε το σπίτι, δήλωσε στην Associated Press ότι σκοπός του δεν ήταν να κερδοσκοπήσει, όσο να κατασκευάσει κάτι που εμπνεύστηκε από την ταινία: «Η ταινία μου θύμισε τι συμβολίζει ένα σπίτι. Δεν είναι τέσσερις τοίχοι, δεν είναι επένδυση. Είναι κομμάτι μιας οικογένειας, σύμβολο του τι σημαίνει να είσαι ένα ζευγάρι αποφασισμένο να γεράσει μαζί...»

Από ό,τι διαβάζουμε, μέχρι να βρει τους τωρινούς ιδιοκτήτες του, το σπίτι επισκέφτηκαν... 45.000 άνθρωποι, ως αξιοθέατο! Οι δυο που πήραν τη σοβαρή απόφαση να μείνουν εκεί, το ζευγάρι των Χάμπλινγκ, δηλώνουν ότι το έκαναν γιατί «πιστεύουν στο μήνυμα της ταινίας - στην μεγάλη περιπέτεια που είναι η αγάπη.»

Θα μετακομίσουν στις 4 Ιανουαρίου, στα γενέθλια της Λινέτ.

Αυτή η Pixar... έχει καταστρέψει κάθε ίχνος πραγματισμού. Ευτυχώς.

Δείτε στο gallery πώς μοιάζει το πραγματικό σπίτι και χαζέψτε στο βίντεο το βωβό ιντερλούδιο του έρωτα του Καρλ και της Ελι...