Buzz

Εξι λεπτά με τον Ράιαν Γκόσλινγκ. Μια γερή δοση από το «Only God Forgives»

στα 10

H Κρίστιν Σκοτ Τόμας, έχει βρωμόστομα, ο Ράιαν δεν μιλά πολύ και η Ταϊλάνδη είναι ένα βίαιο μέρος. Να τι μαθαίνουμε από τα τρία πρώτα χορταστικά κλιπ της ταινίας του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν.

Εξι λεπτά με τον Ράιαν Γκόσλινγκ. Μια γερή δοση από το «Only God Forgives»

Οτι έχουμε ήδη δει από τη δεύτερη συνεργασία του Ράιαν Γκόσλινγκ με τον σκηνοθέτη του από το «Drive» είναι αρκετό για να κάνει την καρδιά μας να χτυπά λίγο πιο γρήγορα.

Από τις πρώτες φωτογραφίες και στη συνέχεια τα τρέιλερ που κυκλοφόρησαν, το φιλμ έμοιαζε να είναι όσο στιλιζαρισμένο και βίαιο περιμέναμε.

Τώρα τα τρία πρώτα κλιπ, το επιβεβαιώνουν: το ύφος είναι απόλυτα γοητευτικό, η απειλή της βίας βρίσκεται συνεχώς εκεί -κι όταν ξεσπά είναι θεαματική- η Μπανγκόνγκ δείχνει ακόμη πιο παράξενη και κινηματογραφική από το προαστιακό Λος Αντζελες του «Drive».

Και φυσικά ο Ράιαν Γκόσλινγκ μπορεί να μην μιλά πολύ (ή και καθόλου) στα κλιπ που θα δείτε, αλλά στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται, αφού η μητέρα του Κρίστιν Σκοτ Τόμας, βγάζει διαμάντια όταν ανοίγει το στόμα της (οι περισσότερες φράσεις της περιλαμβάνουν τη λέξη «πούτσος»).

Κι αν ζούσατε σε μια σπηλιά εδώ και μερικούς μήνες και δεν ξέρετε τι είναι η ταινία, το «Only God Forgives», ακολουθεί τον Τζούλιαν ο οποίος όταν δολοφόνησε έναν αστυνομικό αυτοεξορίστηκε στην Μπανγκόκ. Τώρα διευθύνει ένα γυμναστήριο ταϊλανδέζικου μποξ, όμως το πραγματικό, άγριο ξύλο πέφτει στους δρόμους και το παρασκήνιο. Κι αυτό γιατί το γυμναστήριο δεν είναι παρά η βιτρίνα της πραγματικής επιχείρησης διακίνησης ναρκωτικών που διαχειρίζεται με τον αδελφό του. Οταν ο αδελφός του βρίσκεται δολοφονημένος, ο Τζούλιαν ξεκινάει μία αποστολή ανελέητης εκδίκησης ενάντια στο διάβολο τον ίδιο: έναν αστυνομικό που φέρει το παρατσούκλι «Εκδικητής Αγγελος».

Δείτε τα αποσπάσματα από το φιλμ: