Buzz

Drop the mic: Ο «Ρος» από τα «Φιλαράκια» αγριεύει

στα 10

Το Drop the Mic όπου ο Τζέιμς Κόρντεν προσβάλλει ραπάροντας τους καλεσμένους του και δέχεται κι ο ίδιος καταιγισμό από κακίες είναι το νέο viral κομμάτι της εκπομπής του. Δείτε τον Ντέιβιντ Σουίμερ, ναι τον «Ρος» από τα «Φιλαράκια» να τον στέλνει σπίτι του (κυριολεκτικά).

Drop the mic: Ο «Ρος» από τα «Φιλαράκια» αγριεύει

Μπορεί να μην έχει φτάσει το επίπεδο των υπόλοιπων Late Night Shows, αλλά ο Τζέιμς Κόρντεν ξέρει να φτιάχνει βινιέτες στην εκπομπή του που γίνονται από την επόμενη μέρα viral.

Διαβάστε κι αυτό: Επιτέλους μάθαμε ποιος είναι ο «Ugly Naked Guy» στα «Φιλαράκια»

Μία νέα τέτοια κατηγορία είναι το «Drop the Mic», όπου σε ένα live stage με κοινό να ζητωκραυγάζει (ή γιουχάρει), ο ίδιος κι ένας καλεσμένος του επιδίδονται σε λεκτικές/ραπ μονομαχίες. Χιουμοριστικές κακίες, βιτριολικές αλήθειες, επώδυνες προσβολές σε ένα χιπ χοπ epic battle για όσους έχουν το στομάχι να το δεχθούν.

Drop the mic James Corden 607

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ, ο Ρος των «Friends», έμοιαζε εύκολο θύμα. Αλλωστε έχει δίκιο ο Κόρντεν με τον τρόπο που τον συστήνει στο μιλένια κοινό: «Ηταν διάσημος το 1995. Τώρα τον αγνοούμε με τον ίδιο τρόπο που και η Τζένιφερ Ανιστον αγνοεί τα τηλεφωνήματά του....»

Κι όμως.... Πατήστε το play:


Δείτε και διαβάστε ακόμα: