Buzz

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο δεν πήρε μόνο Οσκαρ. Πήρε και μπισκοτάκι

στα 10

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο ήταν το πρόσωπο της βραδιάς. Και κάποια κοριτσάκια το εκμεταλλεύτηκαν με τον εξυπνότερο τρόπο.

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο δεν πήρε μόνο Οσκαρ. Πήρε και μπισκοτάκι

Η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ 2016 θα μείνει στην ιστορία ως η χρονιά που ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κέρδισε το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου που τόσα χρόνια περίμενε. Από τα πολλά ακόμα που χαρακτήρισαν τη βραδιά, ένα ήταν η προσπάθεια του παρουσιαστή Κρις Ροκ να συγκεντρώσει από το πάμπλουτο κοινό, χρήματα για τις προσκοπίνες κόρες του και τις φιλενάδες τους, υποχρεώνοντας τους διάσημους καλεσμένους ν' αγοράσουν μπισκοτάκια για καλό σκοπό. Δεν τα κατάφερε άσχημα κι ο Λεονάρντο, μεταξύ άλλων, και ψώνισε μπισκοτάκια και τα δοκίμασε επί τόπου. Για του λόγου το αληθές, το απόσπασμα παρακάτω:

Δείτε, διαβάστε, θυμηθείτε όλα όσα γράφτηκαν στο Flix για τα Oscars 2016 εδώ

Κι επειδή τα κοριτσάκια είναι δαιμόνια, αξιοποίησαν τη στιγμή ως όπλο μάρκετινγκ για να συγκεντρώσουν ακόμα περισσότερα χρήματα, με τα μπισκοτάκια τους, για τους προσκόπους. Εφτιαξαν τη δική τους «καμπάνια», την οποία πόσταραν και στο facebook, με το απλό συμπερασμα ως μήνυμα: «Αυτός είναι ο Λίο. Ο Λίο θέλει ένα Οσκαρ. Ο Λίο αγοράζει μπισκοτάκια απ' τους προσκόπους στην Απονομή. Ο Λίο κερδίζει το Οσκαρ. Ο Λίο είναι έξυπνος. Γίνε σαν τον Λίο.» Πραγματικά, μόνο στην Αμερική. Θαυμάστε την καμπάνια παρακάτω.

ντικάπριο cookies 607

Διαβάστε ακόμη: